HomeKapcsolatEzen a 10 női dolgon minden férfi kiakad

Ezen a 10 női dolgon minden férfi kiakad

Statisztikai adatok alapján elmondható, hogy sajnálatos módon minden második házasságnak válás a vége. Hogy miért? Mert a felek nem kommunikáltak egymással megfelelően, elhanyagolták egymást és nem foglalkoztak az érzelmeikkel, a kölcsönös tisztelet hiányáról meg ne is beszéljünk. Nyilván ez most le van sarkítva, de tény és való, hogy ezek a legalapvetőbb okok. Ezeken kívül persze nagyon sok apró dolog is közrejátszik, amik befolyásolják a feleket és úgy döntenek itt a vége, nincs tovább. Ma úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk nektek azon női szokásokat, melyek az őrületbe kergetik a férfiakat.

1, A nők ráerőltetik a férfiakra az akaratukat.

A legtöbb nőnek vannak elképzelései arról, hogy mit szeretnének a jövőben elérni, ám vannak olyan dolgok, amiket ők eldöntenek, de a párjukkal már nm osztják meg. A csalódás elkerülése végett időben meg kellene beszélni a jövővel kapcsolatos terveket. Például a gyerektémát.

2, Össze-issza hablatyol, nem lehet érteni.

Sajnos nagyon sok nő csinálja azt, hogy elkezd valamit mondani, és arra vér, hogy fél mondatból a párja kitalálja, hogy ő mit akar. Nos, hölgyeim a férfiak nem gondolatolvasók, nem tudják, hogy mik járnak a fejetekbe. Ezért célszerűbb őszintén, és egyenesen megmondani a frankót. Ezt ők is jobban értékelik.

3, Amikor gyerekesen viselkednek.

Minden nőben van egyfajta dac, amit általában ki is játszik a párja ellen. Valamilyen piszlicsáré dolgon felhúzza magát, aminek egyébként semmi jelentősége, és úgy viselkedik, mint egy óvodás. Órákig nem szól a másikhoz, ha pedig a párja megkérdezi mi a baj általában azt válaszolja, semmi. Ugyanez vonatkozik a közösségi oldalakra feltöltött képekre, a pasik nem akarják azt nézni, ahogy a barátnőjük mindenféle filteres, nyelvkidugós képet tesz fel, mert szerintük ez gyerekes.

4, Amikor olyan kérdéseket tesznek fel, mely tele van csapdákkal.

A nők valahogy ráéreznek, hogy olyan kérdéseket tegyenek fel a párjuknak, amik tele vannak csapdákkal, ilyen  például a „Na, hogy áll rajtam ez a ruha?” „Szerinted kövér vagyok?” és még sorolhatnánk az ilyen kérdéseket. Ha a férfiak elmondják, igen szívem híztál, akkor ők a legaljasabbak, de, ha hazudnak, hogy nem drágám ugyanolyan karcsú vagy, mint régen, akkor meg hazug vagy. Szó szerint ez a 22-es csapdája.

5, Ha rendetlenséget hagynak maguk után.

Bizony senki se higgye azt, hogy a nők földre szállt angyalok, mert ők is tudnak rumlit csinálni, ha akarnak, és a férfiak ki tudnak akadni ezen. Ahogy a nők nem viselik el, ha a férjük, párjuk a földre dobja a zokniját, a pasik sem viselik el, mikor a sminkcuccok és egyéb kozmetikai termékek szanaszét vannak.

6, Ha nőtársait kritizálja.

Egyik pasi sem szereti azt hallgatni, hogyan ócsárolják a nők, nembeli társaikat. Arra valók a barátnők, hogy nekik panaszolják el, ha valakivel nem értenek egyet, vagy valakit utálnak. A pasi nem szereti az ilyen szappanopera stílust.

7, A privát szféra megsértése.

Amikor a felek összeköltöznek akkor ütköznek ki bizonyos dolgok. Ahogy a nők úgy a férfiakat is zavarja, a nők se szó se beszéd csak úgy rájuk törnek WC-zés , fürdés és egyéb tevékenység közben. Ne gondolja azt egy nő sem, hogy a férfiak nem szégyenlősek.

8, Megtagadja saját magát.

Ez a társadalomra vezethető vissza. Mivel folyamatosan azt sulykolják a nőkbe, hogy legyenek karcsúak és sportosak, tökéletes az arcuk, hajuk, sminkjük, ruhatáruk… stb. így nem mernek önmaguk lenni, mert félnek a kirekesztéstől. A férfiak viszont nem szeretik a megjátszást, nekik az számít, hogy a nő érezze jól magát a bőrében, és olyan ruhában, ami kényelmes számára.

9, Basáskodás, főnökösködés.

A férfiakat ki lehetne űzni a világból a főnökösködéssel. Nem elég, hogy a saját főnöküket el kell viselniük, dehogy még egy otthoni sárkány mellett is szó nélkül éljenek azt nem. Persze minden kapcsolatban van egy domináns fél, aki nem minden esetben a férfi, viszont ha állandó jelleggel parancsolgatnak neki, azt nagyon nem viseli jól.

10, Megjátssza magát.

A férfiaknak már őseink korában is az volt a feladata, hogy megvédje a védtelen nőket. Természetesen ez még mindig fennáll, és a pasik szeretik azt érezni, hogy ők az erős és bátor hősök, ám csak bizonyos mértékig. Nem szeretik, ha egy nő állandóan a bajba jutott fruska szerepében tetszeleg, mert egy idő után ezt megelégelik és bizalmatlanokká válnak.

 

Most Popular

Recent Comments