HomeKapcsolatEz nem az a test, amibe beleszerettem! – Mondta a férj a...

Ez nem az a test, amibe beleszerettem! – Mondta a férj a feleségének szülés után!

Várandósság ideje alatt, a női test teljes mértékben átalakul, hogy felkészülhessen arra, hogy egy kisbaba fog növekedni benne 9 hónapon keresztül. A legtöbb nő szülés utáni depresszióval küzd, aminek része, hogy nem tudják elfogadni testüket olyannak, amilyen. Hiányolják a régi szép és feszes bőrüket. Általában súlyfelesleggel és a striákkal kell felvenniük a harcot. Cikkünk főszereplője Laura, aki nemrég hozta világra kisbabáját, a szüléssel kapcsolatban osztotta meg gondolatait. Ja meg persze azt is, hogyan éli meg és reagálta le férje, újdonsült külsejét.

Mielőtt várandós lettem, izmos és feszes bőrrel, alakkal rendelkeztem. Se narancsbőr, se stria, semmi nem volt rajtam. Régen szerettem szűk farmernacikban járkálni, ám a terhesség alatt és után már csak a pamut cicanadrágokat tudtam felvenni. A kedves férjem teste nyilván nem változott olyan drasztikusat, mint az enyém, és úgy gondolom, hogy ez nem fair.

Egy nap aztán hatalmas könnyes szemekkel álltam oda a férjem elé és azt mondtam a szemébe:

– „Te nem ebbe a testbe szerettél bele!”

Erre a mondatomra olyan választ adott, amit soha életemben nem gondoltam volna:

– Jól mondod, nem ebbe szerettem bele. Ám ez a test életet adott a mi kicsi kincsünknek.  A te testedben cseperedett, növekedett, táplálta, óvta és féltette. Miután kiderült, hogy várandós vagy minden nap újra beleszerettem a testedbe. Eddig nem voltam teljesen tisztában a szerelem igazi erejével és jelentésével, amíg meg nem láttam a tested, és fel nem fogtam, hogy milyen hatalmas dologra képes. Nem fogom tudni elégszer kifejezni, mennyire hálás vagyok neked ezért! Köszönöm!

Amikor végighallgattam mit mond, akkor jöttem rá, hogy soha nem szabad szégyenkezni az édesanya testalkat miatt. Legyetek büszkék erre a testre, hogy képesek voltatok gondozni és világra hozni egy kisgyermeket. És ez, hogy tudod anya vagy, minden narancsbőrt, minden striát megér, mert a gyermeked a boldogságod!

Most Popular

Recent Comments