HomeKapcsolatEz a fotós idős párokról készít romantikus képeket, bizonyítva, hogy a sírig...

Ez a fotós idős párokról készít romantikus képeket, bizonyítva, hogy a sírig tartó szerelem igenis létezik

Sujata Setia egy londoni díjnyertes családi fotós. Nemrég egy új projektbe kezdett, melyben eljegyzés témájú fotókat készít, csak épp idős, nyugdíjas emberekről. Célja annak a bizonyítása, hogy az igaz szerelem sosem múlik el.

Sujata a gyermek és családfotózást öt évvel ezelőtt kezdte. Az tűnt fel neki, hogy az emberek a párjukat és a gyerekeiket hozzák el a fotózásra. A szülőket, nagyszülőket nagyon ritkán. Úgy döntött tehát, hogy a munkáját két részre fogja osztani. Egyik részben természetesen elvállalja a fotózást úgy, ahogy azt az ügyfelei kérik. Másrészről viszont ő kéri meg a klienseket, hogy hozzák el a nagyszüleiket is a fotózásra és róluk is csinálna pár képet.

Nézzétek meg a fotókat. Lenyűgöző! Ez lenne az igazi szerelem?

1

2

Egyik fotózás alkalmával tűnt fel neki, hogy ha egy képet kért a nagyszülővel valaki, akkor általában csak az egyikük állt a képbe. A másik nyugdíjas a sarokban ült. “Nem mehet ez így tovább” gondolta a fotós és behívta őt is a képbe. Képtelen volt leállni annyira jó képek születtek.

3

Most már gyakran csak az idős párok miatt járja a világot és szinte nem tud betelni a téma okozta örömmel. Számára ez nagyon fontos. Az igazi, sírig tartó szerelem mindig is egy örök vágy az emberek számára. Ezt csak így lehet képre vinni. Nincs más módja. Nem mellesleg a fiatal párok figyelmét, annyi minden elvonja egymásról. Munka, család, stb. Az időseknek már csak egymásra kell figyelniük. Ebben kellene megtalálniuk a boldogságot.

4

Csodálatos nemde?

5

Jópofa, hogy még a kutyust is rávették, hogy pózoljon egyet…

6

7

Boldogság

8

Ez az igazi szerelem

9

10

Ez a kutya igen népszerű lehet…

11

12

13

14

15

16

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments