HomeCelebrity10 híres sztárpár, akikről nem is tudtál, hogy egy párt alkottak. 

10 híres sztárpár, akikről nem is tudtál, hogy egy párt alkottak. 

A hollywoodi hírességeknek néha bizonyos dolgokat titokban kell tartania, hogy elkerüljék a paparazzikat. Nyilván egyik hírességnek sem hiányzik, hogy lépten-nyomon kövessék őket és folyamatosan kérdéseket tegyenek fel a magánéletükkel kapcsolatban. Hollywoodban volt néhány pár, akinek sikerült elkerülnie a reflektorfényt, ezért nem is igazán van arról információnk, hogy ők valaha is együtt lettek volna. Mai cikkünkben olyan hírességeket hoztunk el nektek, akik évekkel ezelőtt egy párt alkottak, de sokan még a mai napig sem tudnak róla.

1, Ryan Gosling és Sandra Bullock.

Ryan Gosling, a “Kaliforniai álom” és a “Szerelmünk lapjai” főszereplője, valamint Sandra Bullock a “Beépített Szépség” és a “Gravitáció” főhősnője 2002-ben jöttek össze a “Kísérleti gyilkosság” című film forgatása során. A kész színészt egyáltalán nem érdekelte, hogy 16 évnyi korkülönbség volt köztük. Szerelmük csak egy évig tartott.

2, Jessica Biel és Chris Evans.

Jessica Biel 2001 és 2006 között a népszerű Chris Evans-sel volt együtt, aki köztudott, hogy a Bosszúállók Amerika kapitánya. Szerelmük csak öt évig tartott utána pár sráccal kavart még a színésznő, de 2007-ben összejött jelenlegi férjével Justin Timberlake-kel. A pár azóta is együtt van.

3, Tom Cruise és Cher.

Tom Cruise 22 éves volt, amikor először találkozott Cher-rel, Madonna esküvőjén. Bár Cher 16 évvel idősebb volt nála, később egy interjúban elismerte, hogy Cruise az ötödik legnagyobb szerelme volt.

4, Matt Damon és Winona Ryder.

Nagyon sokan meglepődnek mikor megtudják, hogy Matt Damon és Winona Ryder egy párt alkottak néhány évig. Gwyneth Paltrow volt az, aki összeboronálta a párt. Winona egy interjúban azt mondta, hogy Mattől helyesebb és jobb barátja még nem volt és szerencsésnek érzi magát, hogy szakításuk után jó barátok maradtak.

5, Sarah Jessica Parker és Robert Downey Jr.

Sarah Jessica Parker és Robert Downey Jr. 1984 és 1991 között alkottak egy párt. Sarah szeszes ital problémák miatt szakított Roberttel, ami nagyon nehéz volt számára, ugyanis nagyon szerette őt. Egy interjúban azt mondta ő volt az első férfi, akivel együtt élt.

6, Cameron Diaz és Jared Leto

Cameron Diaz és Jared Leto nemcsak egy párt alkottak a kilencvenes években, hanem egészen 2003ig jegyben is jártak, majd hirtelen szakítottak.

7, Britney Spears és Colin Farrell.

Vitathatatlan, hogy a 90-es évek egyik legvonzóbb párja Britney Spears és Justin Timberlake volt. Ám arra már kevesen emlékeznek, hogy Britney szintén a 90-es években Colin Farrellel is együtt volt. Colin egy későbbi interjúban azt mondta, hogy Britney egy csodálatos nő volt.

8, Elizabeth Taylor és Colin Farrell.

Ha már Colin Farellnél tartunk meg kell jegyeznünk, hogy a színész együtt volt a nála 44 évvel idősebb Elizabeth Taylorral. Miután a legendás színésznő 79 éves korában elhunyt, Farrell úgy nyilatkozott, hogy ez volt élete legromantikusabb kapcsolata.

9, Julia Roberts és Liam Neeson.

Julia Roberts csak 19 éves volt, amikor Liam Neeson személyisége és megjelenése teljesen elbűvölte őt. Amikor Neeson 30 éves volt, Roberts csak 19. Kapcsoltuk néhány évig tartott, majd mindenki ment a maga útjára.

10, Madonna és Michael Jackson.

A két pop ikon szintén randizgattak egymással. Madonna a legjobb randevúként állította be azt a napot, amikor ez a kép készült. Jackson azt mondta, hogy Madonna szerelmes volt belé. Még ha nem is volt olyan komoly a kapcsolatuk, azért vicces belegondolni, hogy randizgattak egymással.

Ti tudtatok ezekről a kapcsolatokról?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments