HomeCelebrityEz a 7 kép leleplezi, hogy néz ki napjainkban Lady Gaga fürdőruhában!

Ez a 7 kép leleplezi, hogy néz ki napjainkban Lady Gaga fürdőruhában!

Lady Gaga eredeti nevén Stefani Joanne Angelina Germanotta, Golden Globe-díjas és hatszoros Grammy-díjas olasz származású amerikai énekesnő, dalszerző és színésznő. Jelenleg 32 éves pop ikon. Leginkább bátorító üzeneteiről, öltözködéséről és élő előadásairól ismert. Énekhangja természetesen nem volt ennyire megosztó. Egyértelműen egy méltán elismert tehetségről beszélünk. Öltözködése mindig is a címlapok tárgya volt. A sajtó imádta az általa képviselt már-már sokkoló és absztrakt „divatot”. Egy teljes stylist brigád volt az, aki folyton felépítette ezt az imázst.

Na de mi a helyzet a való életben? Amikor senki nem figyel és nem nézik őt több ezren. A dolog annyiban nem változott, hogy a fényképezőgépek továbbra is csattogtak, csak mindez a művésznő tudtán kívül. Lesifotósok lépten-nyomon követik őt mindenhova. Még a strandra is. Így sikerült őt elkapni párjával, amint épp strandolgat, napozgat. Ez így önmagában persze nem lenne egyáltalán érdekes. Ami furcsa az, hogy egy ilyen ikon, aki ennyire figyel az imázsra, hogy választhatott egy ilyen szörnyű fürdőruhát? A bikini teljesen elszorítja a kebleit és egyáltalán úgy az egész minden, csak nem előnyös.

Azon már meg sem lepődünk, hogy hol az a csodálatosan szép nőies alak amit a népszerű videoklipekben láttunk. Vagy az mind csak a technikusok ügyessége? Ezt nem tudhatjuk. Minden esetre a művésznő most boldogan éli az életét a párjával. Ezt a képekből egyértelműen leszűrhetjük.

Íme a válogatás:

 

 

 

 

 

 

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments