HomeDivatOnline áruházak, akik hátat fordítanak az íratlan szabályoknak, és retusálás nélkül teszik...

Online áruházak, akik hátat fordítanak az íratlan szabályoknak, és retusálás nélkül teszik közé a modellek képeit!

A gyönyörű lányok fotói mind az Instagramon, a magazinokban és az óriásplakátokon is, irigységet váltanak ki, a hétköznapi nőkből. Ez azért van, mert a modellek sima, fényes bőrrel és tökéletes alakkal rendelkeznek, ami ideálisnak tűnik számunkra, ám az, amit a reklámokban látsz, nem minden esetben tükrözi a valóságot.

Ne legyél ideges és féltékeny egy olyan testre, ami attól szép, mert a Photoshop segítségével leretusálták róla a hibákat. A fotóművészek segítségével a ráncoktól, a pattanásoktól és narancsbőrtől is megszabadítják a modelleket. Azonban egy online bolt, amit Boohoo-nak hívnak, úgy döntött, hogy nem szerkeszti meg a lányok képeit, sőt olyan modelleket kezd el fotózni, akik nem szégyellik megmutatni tökéletlen alakjukat és bőrüket.

Az egyik felhasználó észrevette ezt, és írt egy bejegyzést a Facebookon, ami nem sokra rá, vírusként kezdett terjedni az interneten.

Ez volt az a fotó, ami leginkább lenyűgözte a felhasználókat.

A brit online áruház egyik állandó modellje, akinek látható, hogy striák vannak a fenekén és a combján.

Több képet is megosztottak róla, ahol különböző színű és fazonú ruhákat mutat meg.

Bár még mindig akad olyan régi kép saját oldalukon, ahol ugyanaz a modell látható és szemmel láthatóan leretusálták róla a hibákat.

De pontosan ebből jött az ötlet, hogy ennek véget kell vetni.

Egy másik modell, akit Photoshoppolás nélkül láthatunk a Boohoo weboldalán.

Ez a modell is nagyon sokszor eshetett át súlyváltozáson, aminek köszönhetően kialakult nála ez a fajta „bőrhiba”.

Ha jól megnézitek az összes képet, láthatjátok, hogy majdnem az összes modell háttal áll a kamerának, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem szégyellik, hogy így néznek ki.

Volt egy másik online bolt, név szerint ASOS, aki szintén amellett tette le voksát, hogy ne retusálják többet a modellek testét.

Később, a Missguided nevű vállalat is követte ezt a példát.

A CVS Health nevű amerikai gyógyszergyártó cég is azt nyilatkozta tavaly, hogy nem fogják többet retusálni a nők fotóit a reklámtevékenységet végző cégen belül.

Most Popular

Recent Comments