HomeAnimalsEz a 27 cuki állat észre sem veszi, hogy mi történik körülötte,...

Ez a 27 cuki állat észre sem veszi, hogy mi történik körülötte, úgy bealudt.

Ti is biztos éreztétek magatokat már olyan hulla fáradtnak, hogy bárhol is voltatok, a fáradtság nyert felettetek és persze, hogy elbólintottatok. Ez jellemző az iskolában vagy bármilyen továbbképzésen, de ezek a cuki kis teremtmények biztosan nem oktatáson voltak, ami miatt így kimerültek volna. Ők csak szimplán összeestek ott ahol voltak és kész, semmi más nem érdekli őket.

 

Hogy került ide ez a pici róka? Még jó, hogy nem a billentyűzetnek van az a polc kitalálva. Még be is lehet tolni, hogy ne zavarja őt a fény. Szokták mondani, hogy kell a gazdi szaga az állatoknak, de lehet, hogy rossz alapanyagot választott hozzá és bekábult.
Na, hát ha neki itt kényelmes, akkor neked most nem fog kelleni egyik DVD sem onnan! Vajon mire gondolhatott, amikor ezt a sarkot választotta szunyókálásra? Így alszik egy igazi hölgy. Ha már bealudt, helyezzük legalább kényelembe. Szerintem ő csak bukfencezni tanul. Mert a macskák imádják a dobozokat, még ha bele se férnek.
Hogy nem esik le onnan? Életem, hogy tudtad oda becsomagolni magad? Még jó, hogy automata váltós a kocsi.
Hot dog helyett hot cat lesz este? Kész, megadta magát teljesen az álommanónak. Ilyenkor van az, hogy a gazdi megmerevedve várja, hogy kedvence felébredjen. Tehát, ha túl kicsi a helye és nem fér el már rajta a feje, akkor így kell aludni. A lapos tévék korszakában már megszokták a keskeny fekvőhelyeket, miért ne lehetne ugyanúgy az ajtó tetején aludni? Hamar meg fog fájdulni a popsija így. Hát így a legkönnyebb nem otthon hagyni az állatot a lakásban, főleg ha ilyen jó alvókája van. Elszédítette az a gyönyörű kilátás. Nem modul, csak hallgatja ahogy Lujzika horkol! Feladta, nem tud tovább menni, meg kell pihenni. Én is így szoktam esténként beesni az ágyamba… vagy a parkettára. De mitől maradt égbe meredve a lába? Na most simán rá lehet fogni a macskára, hogy ő pukizott. Egész ötletes kis könyvtartó. Hát figyi, ha beszorult, akkor egész kényelmes is lehet ez a póz.

Most Popular

Recent Comments