HomeArtEz a 20 illusztráció megmutatja az egyedüllét szebb oldalát.

Ez a 20 illusztráció megmutatja az egyedüllét szebb oldalát.

Sokan félünk attól, hogy egyedül legyünk, félünk, mert nincs kibe kapaszkodnunk, nincs kire támaszkodnunk, egyedül kell megoldanunk mindent. Viszont ha egyedül sikerül megoldani a problémákat, sokkal több önbizalmat szerzünk, sokkal boldogabbak leszünk, csak félünk bevallani ezt magunknak. Ez a 20 kép azt bizonyítja, hogy az ember lánya egyedül is lehet épp ugyanolyan boldog, mintha párkapcsolatban élne, sőt néha boldogabb, hiszen megtanult a maga ura lenni és megtanulta, hogy mi az ami saját magát boldoggá teszi és megtanult nem másokért, hanem csak és kizárólag önmagáért élni.

 

Az apró dolgokban is megtalálja a szépséget, de a csillagok nem is olyan aprók, ha jobban megnézzük.

Sokkal több időd jut játszani a kutyáddal.  Ki tudod kapcsolni a külvilág pörgését, nyüzsgését és bele tudsz feledkezni a saját kis világodba. Annyit dolgozol, amennyit csak szeretnél, a kutyán kívül senki sem szól hozzád, hogy foglalkozz mással is.
Amikor megtalálod önmagadban a boldogságod, sokkal kiegyensúlyozottabbá válsz és meglátod minden rosszban a szépséget, még az esőben is. Azzal és akkor beszélgethetsz, akivel és amikor csak akarsz.  A kupi megvár, de ha már megvárt legalább élvezetesen telik ez az idő is. Egy magányos éjszakán így is van kit magunkhoz ölelni. Ő sosem hagy el és őszinte a szeretete. Ugyan ki szól rád, hogy ne így csináld? Hát nincs ennél jobb érzés? Egy végig dolgozott éjszaka után kinyújtózva és boldogan konstatálod, hogy annyira jó vagy, hogy kész vagy a melóval határidőre és senki sem rángatott el a géped elől, hogy aludj mellette. Addig feküdhetsz a kádban, tényleg addig ameddig csak akarsz. Nincs is jobb kikapcsolódás, mint órákon át ázni. Ha a kutyád boldog, te is az vagy. Ez egyértelmű. Kirándulás kettecskén vagy barátokkal, mennyire fel tudja tölteni az embert! Hangosan üvöltetheted a zenét – a szomszéd már megszokta – és közben ugrálhatsz, táncolhatsz, azt csinálsz, amit akarsz. (Mondjuk én takarítani szoktam mindezek közben.) Éjszakai nassolás? NANÁ, ki szavaz ellene? Reggeli kávé és napfény, egyszerű boldogságforrások. Egy kis relax a természet lágy ölén. Add át magad neki. EZ igaz szerelem! Beleehetsz a kajába még mielőtt az elkészült volna. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én imádom a nyers tésztát lopkodni. Női pillanatok. Ott és ahol akarod és amikor akarod.

AZT HISZEM EZT HÍVJÁK SZABADSÁGNAK!

Most Popular

Recent Comments