HomeCrazy20 ember, akitől téged is kiráz a hideg, ha összefutsz vele a...

20 ember, akitől téged is kiráz a hideg, ha összefutsz vele a metrón.

Vigyázat, ha végignézed ezt a 20 képet, elveszted minden emberiségbe vetett hitedet. Az emberek, a normális emberek arra használják a tömegközlekedést, hogy A pontból eljussanak B pontba. Nos ez a 20 ember biztosan a frászt hozza a normális emberekre.

 

A doboz-ember.

Ne nézz a szemébe! Meg se próbálj szólni neki, hogy egy cica van a kabátja alatt! Na ennek érdekes vége lehet. Ezt tényleg a metrón kell csinálni? Végül is ez is egyfajta limuzin…. Az ragasztószalag rajta? Jézussssssom. Anya, csak felteszek egy kicsi sminket, ne aggódj, nem fognak r**ancnak nézni a suliban.
Van, aki nem tud elszakadni a múlttól. Az ott egy saláta? Tényleg egy saláta levél van a fején? Érdeklődni szeretnék, hogy a hátsó lábakat hogyan mozgatja? Szerintem egy őserdőbe készül épp az úr. Az a nézés mindent elárul a gondolatairól. Fújjj! Na most döntse már el, hogy a metró elé ugrik, vagy felakasztja magát… Egy picit antiszociális lehet az illető a lámpa búra alatt. Vajon az tényleg egy igazi ember a szalmacucc alatt? Szerintem ő nem két megállót utazik. Erre szokták azt mondani, hogy megtalálta a zsák a foltját, bár a sárga hajú hölgy is elég érdekes az egérpár mellett. Mindig is tudtam, hogy köztünk járnak! Azt mondjuk nem gondoltam, hogy seprűnyélen utaznak. Elnézést hölgyem, valaki összemaszatolta a fél arcát!

Most Popular

Recent Comments