HomeKapcsolatEz a 14 jele annak, hogy bejössz egy lánynak!

Ez a 14 jele annak, hogy bejössz egy lánynak!

Ha egy lánynak tetszel, annak általában nyilvánvaló jelei vannak. A kérdés, hogy észreveszed-e ezeket. Összegyűjtöttünk 14 gyakori gesztust, ami arról árulkodik, hogy oda van érted.

1. Lábtartás
Figyeld meg hogyan tartja a lábát! A keresztbe tett lábak például azt jelzik, hogy a lány kényelmetlenül érzi magát, sőt, utalhat arra is, hogy nem bízik benned.
Ám ha jól érzi magát, szimpatikus vagy neki, akkor többnyire nem teszi keresztbe a lábát. Ha a cipő orra feléd mutat, az olyan akár egy iránytű.

2. Gyakran találkozol vele és ilyenkor nem tűnik meglepődöttnek
Ha gyakran előtűnik a semmiből, könnyen lehet, hogy fel akarja hívni magára a figyelmedet.

3. Zavarban van
Figyeld meg a viselkedését, amikor a barátnőivel van. Tipikus szituáció, amikor a barátnői bökdösik, miközben ő elpirul. Ha a többiek is téged bámulnak, miközben ő bátortalanul szemkontaktust teremt veled, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem vagy közömbös számára!

4. Gyakran veszed azt észre, hogy téged néz
Ha sokszor találkozik össze a tekintetetek, közben pedig elpirul, zavarba jön, az egyértelmű jele annak, hogy tetszel neki.

5. Kedvesnek tart
Semmiképp sem elhanyagolható jel az, amikor például gyakran emlékeztet arra, milyen kedves vagy. Vagy ha azt mondja, hogy szerencsés az a lány, aki veled lehet.

6. Alkalmat keres arra, hogy hozzád érjen és igazgatja a haját
Ha egyfolytában a haját vagy ruháját igazgatja, az azt jelenti, hogy szeretne minél jobban kinézni, nyilván azért, hogy tetsszen neked. Ha pedig sokszor meg is érint, annál kevés egyértelműbb jel van!

7. Gyakran bókol neked
Igen, a lányok is szoktak bókolni. Nyilván nem olyan gyakran, mint a fiúk, éppen ezért elég egyértelmű jele annak, hogy bejössz neki.

8. Az exedről és a barátnőidről beszél
Alap, hogy csak akkor beszélj az exeidről, ha esetleg kérdezi. Ilyenkor arra kíváncsi, hogy milyen lányokhoz vonzódsz és hogy milyen dolgok zavarnak téged.

9. A jövőbeli tervek
Ha kedvel téged, akkor nem zárja ki azt, hogy akár munka vagy tanulás mellett is az életed része maradjon.

10. Mindig van rád ideje
Egyfolytában rohanunk és elfoglaltak vagyunk. De ha egy lánynak valóban tetszel, akkor szinte mindent félre tesz, hogy több időt tölthessen veled. Sokat beszél veled annak ellenére is, hogy dolga van.

11. Elhív randira
Nyilván ez a fiúk dolga, de ha például rákérdez a hétvégi programodra, vagy elhív valahova, akkor elég valószínű, hogy szeretne jobban megismerni.

12. Hangoztatja, hogy szingli
Szembetűnő jel, amikor gyakran hangoztatja neked, hogy egyedülálló. Ezzel azt akarja mondani, hogy készen áll arra, hogy újra randizzon ( = hívd el randira! 🙂 )

13. Féltékeny, ha nem figyelsz rá
Nyilván olyanokra vagyunk féltékenyek, akik nem közömbösek számunkra. Például ha megjegyzést tesz olyankor, amikor lát más lánnyal beszélgetni, vagy elkezd viccelődni azzal, hogy biztos szerelmes vagy a lányba, valószínűleg féltékeny.

14. Megérinti az ajkát
Amikor egy lány megérinti, vagy akár harapdálja az ajkát, az egyértelműen annak a jele, hogy bejössz neki. Ez annyira nyilvánvaló jel, hogy még a filmekben is gyakran alkalmazzák.

Most Popular

Recent Comments