HomeKapcsolatEz a 13 imádni való rajz bemutatja, milyenek vagyunk egy párkapcsolatban, ha...

Ez a 13 imádni való rajz bemutatja, milyenek vagyunk egy párkapcsolatban, ha senki más nem lát minket.

A bizalom és az őszinteség, a két alap pillére egy kapcsolatnak, ahol már többről van szó, mint fellángoló szerelem. Az összetartozás akár első pillanatra is kialakulhat, de a valódi szerelmet építeni kell, és pontosan ilyen alapokra kell helyezni azt.

 

Összebújás elalvás előtt, ha még csak egy picit is, de mindig jól esik.

Nincsenek tabuk és a segítség se teher. Amikor a te izéd pont az ő izéjével kompatibilis. A pati nyomkodásnál csak egy nagyobb bizalmi szint van szerintem. Ez annyira romantikus.
Betegségben, egészségben. Ha ő fázik és te meggyulladsz, akkor is meggyulladsz! Ha megosztja veled az ételét, az hatalmas szó. Őőőőőő, ez pontosan nem tudom mi akar lenni, de remélem inkább kiveszi a szeméből azt a valamit, mint hogy belerakja. Amikor a csaj választja a filmet és ő persze bealszik rajta, de te végig nézed sunyiban, mert bár lázadtál ellene, rájöttél, hogy nem is olyan rossz az a film, és a popcorn is jól esik, miközben az ő nyála folyik a válladon. Csillaghullás egy csodás augusztusi forró éjszakán, kettesben… romantika full level. Ha már folyt a nyál, akkor alváskor is természetesen jár. És korábban említettem, hogy egy nagyobb szint van a bizalomban nálam a pati nyomkodásnál, ami ez lenne:

Most Popular

Recent Comments