HomeBeautifulA 7 legjobb férfi sminkes, aki a nőket megszégyenítő módon végzi a...

A 7 legjobb férfi sminkes, aki a nőket megszégyenítő módon végzi a munkáját

A sminkelés eddig csak a nőké volt. Ám újabban már a férfiak is elkezdtek ezzel foglalkozni. És nem is akár hogyan. Olyan profik ebben is mint minden más iparágban. Manapság már nincs olyan szakma amiben nem lennének jelen mint szakmabeliek. Ráadásul a legtöbb női iparág legjobbjai is a férfiak.

1. Manny MUA

Az Instagramon is jelen van, és saját YouTube csatornát működtett, aminek több millió követője van.A fiatalember az első követője a Maybelline-nek.

2. Jeffree Star

Ez a tehetséges fiatalember már saját sminkmárkával rendelkezik. Eleinte énekes volt, mára sminkes, üzletember, és divattervező.

3.Patrick Starrr  

A sminkipar egyik legismertebb arca. Optimista, keményen dolgozó ember. A saját MAC-kozmetikum arculatának igazi smink ikonja.

4.Zachary Edward

A művészet iránti szeretete által kozmetikai művésznek is tartják. Számos akadályt is legyőzött,hogy odaérjen, ahol most van.Pl.:Egy ideig hajléktalan volt.Jelenleg Las Vegas-ban és Los Angelesben él. Zachary széles körben ismert a smink trükkjei által.

5. Jack Emory

Ő nem tanulta soha ezt a szakmát. Magát képezte erre a szintre ahol most áll. Az öntanuló sminkeskodónak hívja magát.

6. Ryan Potter

Az első szó, ami eszembe jut, Ryan smink nézeteit látva „elegáns”. A stílusérzéke egyszerűen hibátlan.

7. James Charles

Ő egy híres internetes személyiség, aki boldog is. Ez a tizenéves fiú megtörte a szabályát azáltal, hogy a CoverGirl szóvivője lett. Ő az első férfi a történelmükben. Puszta létezése a smink világában a sokszínűség ünnepe.

Most Popular

Recent Comments