HomeKapcsolatEz a 10 jel megmutatja neked, hogy megcsalt-e a barátnőd

Ez a 10 jel megmutatja neked, hogy megcsalt-e a barátnőd

Egy párkapcsolatban nehéz annál nagyobb fájdalmat okozni a másiknak, mint a megcsalással. Az ebből fakadó lelki sérülésből való felépülés akár évekig is eltarthat, de az biztos, hogy örök nyomot hagy. Ám ha valaki még idejében észreveszi az olyan árulkodó jeleket, amik erre utalhatnak, megelőzheti ezt… vagy legalábbis azt, hogy sokáig átverjék és megalázzák. Jobb az ilyen dolgokat mielőbb tisztázni és ha úgy van, véget vetni a kapcsolatnak. Az alábbiakban 10 olyan jelet gyűjtöttünk össze, ami arra enged következtetni, hogy a barátnőd nem feltétlenül őszinte veled.

1. Ha minden apróságból veszekedést csinál

Ha még a legkisebb ügyekből is veszekedéseket kerít, könnyen lehet, hogy szakítani szeretne veled… valami, de inkább valaki miatt. De az is előfordulhat, hogy a lelkiismeret furdalása (ha van) jön ki így rajta.

2. Hirtelen új barátja lesz

Nagyon gyanús, ha feltűnően sokat és/vagy „máshogyan” beszél egy új srácról, akit nem régóta ismer. Eleinte talán még igaz is az az állítása, hogy „ő csak egy barát”, de nagy valószínűséggel ez a jövőben változni fog.

3. Feltűnően gyakran érdeklődik a napirended után

Felettébb gyanús, ha ez korábban nem volt szokása. Vajon mi az, ami miatt szinte percre pontosan tisztában akar lenni a napirendeddel? Persze ilyenkor – ha elég merész vagy – bejátszhatsz hirtelen változásokat, amivel „meglepheted”.

4. Rejtegeti a telefonját

Nem az őszinteségre utal az, ha nem szeretné, hogy megnézd a telefonját, sőt, egyenesen titkolózik. Ez egy igencsak nyilvánvaló jel!

5. Az ágy „hűvös” marad

Ha feltűnően sokáig nem voltatok „úgy” együtt, annak feltehetően megvan az oka.

6. Hirtelen nagyon elfoglalt lesz

Normális esetben a hétvégék arról szólnak, hogy töltitek. De ha arra leszel figyelmes, hogy az utóbbi időben mindig valamilyen „más” programja akad, különösen gyanús.

7. Gyakrabban vásárol új ruhákat

Ha az utóbbi időben gyakran vásárol új ruhákat és szépségápolási termékeket, könnyen lehet, hogy ezt nem a te kedvedért teszi. Vajon másnak próbál imponálni?

8. Nem veszi fel a telefont, vagy „furán” beszél ha a közelében vagy

Mi más oka lehet, mint hogy olyasvalaki hívja, akivel nem szeretne úgy beszélni, hogy te is halld?!

9. Jóval kevesebb időt tölt veled és a barátaiddal, családoddal

Ez annak a közvetlen jele lehet, hogy próbál eltávolodni tőled. Sajnos ez gyakran jelenti azt, hogy szakítani szeretne, csupán még nem meri elmondani.

10. Távolságtartó

Amikor összejöttetek, hogy nagyon ragaszkodó volt, most mégis távolságot tart. Sajnos ez is utalhat arra, hogy már nem érzi úgy, hogy folytatni szeretné veled, vagy, hogy van valaki más is a láthatáron.

Te mivel egészítenéd még ki a listát? Írd meg hozzászólásban!

Most Popular

Recent Comments