HomeInterestingAz IKEA új kollekciója szerint, bárki berendezheti az otthonát a legnépszerűbb sorozatok...

Az IKEA új kollekciója szerint, bárki berendezheti az otthonát a legnépszerűbb sorozatok alapján.

A hatalmas sitcom rajongók, nemcsak olyan ruhadarabokat és egyéb kiegészítőket, háztartási cikkeket, például, tányérokat, bögréket, poharakat… stb. vásárolhatnak, amik imádott sorozataikra emlékeztetik őket, hanem akár úgy is berendezhetik a lakásukat, házukat, mint az adott mesében, vagy filmben. Például, ha szereted A Simpson családot, vagy a Jóbarátokat, esetleg az Agymenőket, vagy sorolhatnám még a további sitcomokat, amikben egy adott helyszínen játszódik az egész évad, akkor most az egyik svéd bútorgyártó cég segítségével olyanná varázsolhatod otthonod, amilyen az epizódokban szerepel. Bizony az IKEA-ról van szó, akik lehetőséget kínáltak a vásárlóiknak, hogy kielégítsék ezt a vágyukat is.

Olyan termékeket, bútorokat, kiegészítőket, dekorációs eszközöket lehet találni a boltban, melyek gyakorlatilag teljesen megegyeznek azokkal melyek a sorozatban szerepelnek. Mindig is arról álmodtál, hogy olyan nappalid legyen, amilyen a Simpson családban van? Most itt a remek alkalom, hogy beszerezd azokat és elhelyezd őket a lakásodban.

Az Egyesült Arab Emírségekben létrejött egy kampány az IKEA jóvoltából, ahol két hónapon keresztül 3D-s digitális szoftverek segítségével tanulmányozták a sorozatokat, majd összevetették a beazonosított bútorokat a bolt raktáraiban fellelhetőkkel.

1, A Simpson család

Íme az ominózus nappali, ahol Homer, Marge és a gyerekek nézik együtt a filmeket, és ahol a sorozat legtöbb epizódja játszódik. A rózsaszín fal már gyakorlatilag beleégett a retinánkba, így esély sincs rá, hogy azt elfeledjük. Lássuk hát, milyen bútorokat gyűjthetnek be a legnagyobb rajongók.

Az IKEA nemcsak, digitálisan csinálta meg a szobát, hanem egyesével be is mutatta azokat a termékeket, amik külsőre megegyeznek a sorozatban látottakkal. Persze olyan nem lesz, hogy minden tárgy 100%-ban megegyezik azzal, amik feltűnnek az epizódok során, de hasonlóakkal lehet őket helyettesíteni.

2, Jóbarátok

A népszerű sorozat ikonikus lila lakása, ahol Monica élt, egyszerűen elfeledhetetlen. A sorozat készítői tudták, hogyan ragadják meg az emberek figyelmét. Biztosak voltak benne, hogy a színes falakra egyből felfigyel a közönség és így is lett.

Itt jóval több mindent találunk, mint a Simpson családban látható nappaliban. Sokkal több bútor, dekorációs elem és kiegészítők vannak jelen, amik csak arra várnak, hogy megvegyük őket. Még egy ugyanolyan képet is lehet kapni a népszerű svéd boltban, amilyen a sorozatban látható a komód felett.

 

3, Stranger Things

Ha valaki szereti a 80-as évekbeli sci-fi-horror filmeket, például a Stranger Things-et, akkor nagyon jó helyen jár, ugyanis ezt a természetfelettinek tűnő szobát is be lehet rendezni. Igazából nagyon egyszerű az egész, mondhatni talán ez a legegyszerűbb.

A figyelem leginkább a falon látható betűkre és a fényfüzérre irányul, ezért azokat kell elsőként feltenni a falra, utána jöhet a többi kiegészítő. Például a könyvespolc lehet egy jó kis weinge színű szekrény, de a kényelmes fotelt is lehet egy szép zöld színű bársony fotellel helyettesíteni.

Akárhogy nézzük a képeket, majdnem minden részlet megegyezik. Szerintünk a csapat nagyon jó munkát végzett a hónapok alatt. Most már semmi sem szabhat határt annak, hogy valakinek ilyen sorozatbeli szobája, nappalija, agy otthona legyen. Ti kipróbálnátok?

Most Popular

Recent Comments