HomeCelebrityExtra feszes nadrágban mutatta meg tökéletes fenekét Rubint Réka!

Extra feszes nadrágban mutatta meg tökéletes fenekét Rubint Réka!

Rubint Réka imádja a napsütést és a zöld természetet, ezért már mindennél jobban várja a tavaszt és a nyarat – ez derül ki a legújabb Instagram-posztjából, ahol már tavaszias öltözetben pózol, de még milyenben.

A fitneszlady egy olyan fotót töltött fel magáról, amin egy lehetetlenül szűk nadrágban pózol, amely remekül kiemeli jól kidolgozott, kerek fenekét.

„Tedd bele a testedbe a munkát, egyél Update szerint és az eredmény nem fog elmaradni” – írta az Update-guru Schobert Norbert felesége, aki méltán büszke kisportolt, formás idomaira.

Az elmúlt időszakban rengeteg negatív kritikát, csípős beszólást kapott a hozzászólóktól, akik szerint fotói kivétel nélkül photoshoppoltak és teste egyáltalán nem is úgy néz ki, mint ahogy azt a közösségi médiában láttatja.

Réka a Maldív szigeteken tartott Alakreform táborból posztolt képe alatt nemrég keményen beszólt azon irigyeinek, akik szerint „fenékemelős bugyikban” pózol a képein, ezért hat ilyen gömbölydednek a popsija.

Valószínűleg a kommentben pocskondiázóknak pirított mostani bejegyzésével is ismét oda, hiszen legújabb fotója mellé írt #seggbugyiújratöltve hashtaghez sírvanevetős szmájlikat is biggyesztett.

Mindenesetre mi tartjuk magunkat ahhoz, hogy egy ilyen testet nem irigyelni kell, hanem megszerezni és megtartani, mert az sokkal nehezebb, mint a fotelben ülve pocskondiázni.

Most Popular

Recent Comments