HomeCelebrityEmlékeztek még erre a 8 ikerpárra? Így néznek ki ma!

Emlékeztek még erre a 8 ikerpárra? Így néznek ki ma!

Több ismert ikerpár van és volt is a sztárok között. Némelyikük élete felpörög majd gyors hanyatlásba kezd és végül eltűnnek a médiából. Érdekes lehet mi van velük manapság.

Íme pár rég elfeledett ismerős arc…. vagy arcok? Mint két tojás…ki tudja?! 🙂

  1. Peter és David Paul

Ikerpár és testépítők. Fizikumuk miatt kapta fel őket a show biznisz. 12 filmben szerepeltek bár színészi tehetségük erősen megkérdőjelezhető.

2005 óta Peter-nek saját show-ja van. David pedig fotós lett.

2. James és Oliver Phelps

Hirtelen csöppentek a médiába. Weasley testvéreket alakították a Harry Potter-ben és igazából ezzel tudják csak azonosítani sokan őket. Phelps-éknek volt még pár nem túl emlékezetes szerepük. Érdekes, hogy csak együtt hajlandóak játszani.
Olvier még a színészkedés előtt profi golfos szeretett volna lenni. Mindkét testvér szereti a sportokat. George a zene iránt is érdeklődik, továbbá nagy álma egy James bond film gonoszát játszani.

3. Mary-Kate és Ashley Olsen

Ezek a cuki lányok 9 hónapos koruk óta a vásznon vannak. Idősebb korukra már szkripteket írtak egyes filmekhez.
2004-ben filmes karrierjük bevégeztetett mikor is a New York Minute elbukott a kasszáknál. Szerencsére volt tartalék tervük.
12 éves koruk óta sikeresen reklámozzák saját ruhamárkájukat. Mihelyst hanyatlani kezdett filmes pályájuk áttértek a divat világára. Ruhákat és kiegészítőket gyártanak. The Row nevű márkájuk nagyon híres és sikeres.

4. Tom és Bill Kaulitz

A korai 2000-res években a Tokio hotel nevű rendkívül sikeres volt. A banda még mindig létezik de már korántsem annyira népszerű. Tom még mindig gitározik és zenéket ír a bandának. Bill szóló karrierbe kezdett de együttműködik a csapattal.

5. Megan és Kathryn Prescott

Ezek az ikrek mint Emily és Katie Fitch a Skins sorozatból ismertek. Több projektjük közül is ez volt a legsikeresebb. Nem lettek az „új Olsen ikrek”. Soha nem is volt fontos, hogy együtt szerepeljenek. Ma Megan elhagyta a színészi pályát és testépítő lett. Kathryn még mindig filmekben és sorozatokban dolgozik. Szabadidejében pedig fotózik.

6. Benju és Joel Madden

A Good Charlotte punk rock együttes alapítói. Nagyon népszerű volt a 2000-res évek elején. Ma napig zenélnek. Benji Cameron Diaz párja míg Joel Nicole Richie-vel házasodik.

7. Dean és Dan Caten

A gyerekek, kanadai tervező testvérek. Dean és Dan Caten szeretett ruhákat készíteni. A 2000-res években lettek világhírűek. Madonna, Britney Spears és Christina Aguilera ruháit tervezték.
A legtöbb nagyvárosban található egy dsquared2 butik. Alkalmi viselet mellett sportruhákat is gyártottak az olimpiai játékok számára.

8. Lisa és Louise Burns

A Ragyogás című hátborzongató horror ikrei. Többször nem is láthattuk őket a vásznon. A szerep miatt több iskola is elutasította a jelentkezésüket.
Pár éve a film kiadásának évfordulóján a nővérek létrehoztak egy Twitter fiókot a filmmel kapcsolatban.

Bónusz:

RAMI MALEKⓂ (@ramiimalek) által megosztott bejegyzés,


2015-ben Rami Malek (bal oldalon) több millió szívet hódított meg a Mr. Robot című sorozat főszereplőjeként. Csak nemrég tudta meg a világ, hogy van egy ikertestvére Sami. Sami tanárként dolgozik, távol a színészettől.

Na? Elég volt a nosztalgiából? Kihagytunk valakit?

Most Popular

Recent Comments