HomeCelebrityEmlékeztek még Anettkára? Hihetetlenül jó formában van 45 évesen!

Emlékeztek még Anettkára? Hihetetlenül jó formában van 45 évesen!

Akik a 90-es években nőttek fel, ők biztos ismerik Fehér Anettet, vagyis, ahogyan rengetegen ismerték, Anettkát. Eredetileg orosz szakos tanárként kezdte pályáját, de abban nem találta helyét, ezért a Budapest TV műsorait vezette. Többször láthattuk a műsorvezető asszonyt lenge ruhában, sőt, majdhogynem ruha nélkül is megjelent a TV képernyők előtt. Természetesen ezzel belopta magát rengeteg férfi szívébe. De ő egynek adta oda az övét, Rezsőnek. 2006-ban összeházasodtak, ám a szerelem nem tarthatott olyan sokáig, és bizony ez volt az oka annak, hogy Anettka visszavonult a televíziózástól. Nem is vállalt nyilvános szerepeket, de szerencsénkre a Ripost felkérésére egy nagyon közeli barátja interjút adott.

Anettka akkor tört teljesen össze lelkileg, mikor férje Rezső 2008-ban itt hagyta ezt a világot. Ez akkor csapás volt neki, hogy abbahagyta a műsorvezetést, és soha többen nem is került képernyőre, elmondása szerint nem is szándékozik visszatérni. – mondta az ismerős.

A barátja szerint nagyon sokat tartózkodik vidéken és a szüleinél is, ahol nyugalomra lelt. Nem szeretné abajgatni a múltat, csak a jövőre koncentrál most. Az egykori műsorvezető asszony ma már 45 éves, egyedülálló, de saját üzletet vezet, ami szerencsére teljesen elvonja a figyelmét.

Elhoztunk pár régi képet Anettkáról:

Ilyenek ismerhette meg őt az egész világ.

Látszik, ahogy egyre idősebb lett úgy vett vissza vad stílusából is.

Ő volt a férje Forgács Rezső, akivel két évig élhettek szeretetben és boldogságban, mert a férfi nagyon hamar elhunyt.

Most Popular

Recent Comments