HomeInterestingA volt rendőr elmondja, hogyan keresnek a lányok pénzt a testükkel!

A volt rendőr elmondja, hogyan keresnek a lányok pénzt a testükkel!

Piotr Krysiak „Girls from Dubai” című könyve olyan lengyel nők történetét írja le, akik modell szakmájukat otthagyva arab sheik-ek ágyaiba kerültek. A cselekményből kiderül, hogy a fizetett együttlét általában Dubaiban zajlott, ezért a „Dubai ügy” nevet kapta meg a könyv.

A könyv nem tartalmazza azoknak a személyeknek a nevét, akiknek együttléte pénzhez kötődik, de ahogy a szerző maga is rámutat, vannak emberek, különböző társadalmi rétegekből, akik bizony ilyenekkel élnek.

A legnagyobb lengyel bank vezetője, az arab légitársaságok járatvezetője, több ápolónő, értékesítési asszisztens, a Varsói Egyetem filológusa, pedagógusok, marketingesek, angol, közgazdászok… stb. Egyikük elnyerte még a Miss Lengyelország címet is, volt aki több európai címet szerzett, egy másik részt vett a népszerű „Top Model leszek” műsorban.

Ezeknek az információknak egy jól ismert újságíró, Janusz Szostak járt utána, aki még régen, a híres Jarosław Sokołowski feltételezett bűnözővel csinált egy interjút, ahol bevallotta, hogy a lányoknak köszönhetően sok kétes üzlet folyik a háttérben.

„Nem kell Dubaiba menni, ahhoz, hogy megtudjuk, hogy a Dubai emberek folytatnak-e aktust híres lányokkal, például modellekkel. Jarosław felhívott egy férfit, és megkérte, hogy adjon neki egy listát azokról a hírességekről, akik ilyen szolgáltatást nyújtanak. Az ember olyan híres neveket kezdett felolvasni, akiken mindenki meglepődne. Az is kiderült, mennyi pénzt kapnak ezek a nők. A listán szerepeltek énekesnők, színésznők, televíziós műsorvezetők, szépségversenyek győztesei, és ismert emberek is.

 

Most Popular

Recent Comments