HomeCelebrityEmlékeztek még a Reszkessetek betörők Kevinjére? Így néz ki 2018-ban!

Emlékeztek még a Reszkessetek betörők Kevinjére? Így néz ki 2018-ban!

A legendás és megunhatatlan „Reszkessetek betörők!” filmek Kevinje, valódi nevén Macaulay Culkin botrányos életvitelével volt évekig tele a sajtó.
A folyamatos kábítószer használat teljesen tönkre tette a színészt, barátai elpártoltak mellőle, teste drasztikus hanyatláson ment keresztül, szerepeket nem kapott.

Függősége komoly balhékba keverte: 2004 szeptemberében letartóztatták kábítószer-birtoklás miatt, majd miután négyezer dolláros óvadék ellenében kiengedték, pár hét elteltével ismét vádat emeltek ellene különböző kábítószer-visszaélések miatt.

A rajongók már nem hittek abban, hogy a pimasz, de bájos kedvencük újra a régi lehet…de úgy látszik az elmúlt két év Macaulay-nak kedvez, a színész kezd végre egyenesbe kerülni. 2017-ben utazott Thaiföldre, ahol a Changeland című filmet forgatták,-ami egyébként évek óta az első mozi, amiben Macaulay szerepet kapott- itt ismerkedett meg kedvesével, Brenda Songgal.

Culkinnak hosszu ideje nem volt igazán mély kapcsolata egyetlen hölggyel sem -2002-től 2010-ig Mila Kunis párja volt-, érzelmi szerepvállalása és kitartása azt bizonyítja, lelkileg ismét rendben van.

Rajongói azonban nem csak annak örvendhetnek, hogy a ma már sármos fiatalember magánélete ismét balhéktól mentes, hanem annak is, hogy kedvencük rendkívüli formában van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Macaulay ‘Instagram’ Culkin (@culkamania) által megosztott bejegyzés,

A színész végre felszedett pár kilót, nyoma sincs a beesett arcának, frizuráját is trendivé varázsolta és napi szinten edzeni jár.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ⓜⓐⓒ (@macaulay.culkin) által megosztott bejegyzés,

Változtatott öltözködésén, nem erőlteti már a szakadt, rockos darabokat, inkább az elegáns stílust favorizálja.

2018-ra egy igazán vonzó, karakteres férfi lett az egykor angyalarcú, majd lecsúszott pasiból! Most már garantáltan minden nő utána fordul az utcán! 🙂

Most Popular

Recent Comments