HomeInterestingEz vár az emberiségre 1000 év múlva!

Ez vár az emberiségre 1000 év múlva!

Még mielőtt Stephen Hawking elhunyt volna, azt mondta, az Oxford University Union nevű rendezvény keretein belül, hogy az emberiségnek nem több, mint 1000 éve maradt, hogy ezen a bolygón éljen. Gondoljátok, hogy a világunk olyan drasztikusan megváltozik, hogy már tényleg csak ezer évünk maradt volna? Igaz, a folyamatos pusztítás és rombolás közepette, lehet rá esély, főleg, ha egyre több gyár lesz, ami füstöt és gázokat bocsát ki, vagy, ha megállás nélkül írtjuk erdeinket, és nem marad más a helyén csak egy kopár tér, rosszabb esetben, azt is beépítik, ezzel csökkentve a zöld övezeti területeket. Pedig a fákat meg kellene óvni, hiszen nagy szükség van rájuk, hogy mi emberek, tiszta oxigénhez jussunk. Összegyűjtöttünk néhány képet, ami tiszta elképzeléseket mutat be, hogy 1000 év múlva mi fog velünk történni, ha nem lesz vége a bolygónak.

Segítségül hívják a tudósok a géntechnológiát, hogy az embereket ellenállóbbá tegyék mind a vírusoknak, mind pedig az öregedési folyamatoknak.

Nem városokon, és országokon keresztül fogunk utazni, hanem bolygókon és galaxisokon át.

Bizonyos tudósok elmondása alapján, az embereknek egyre magasabb homlokuk lesz, szemük megnagyobbodik, és bőrük is sötétebb, mondhatni pigmentáltabb lesz.

Az emberi munkaerőt az intelligens számítógépek és robotok fogják majd leváltani. (De, ha ez tényleg így van, milyen célja lesz az embereknek?)

Az összes ember félig robot, félig ember lesz, mondhatni kiborgok, mert több szerv is elektronikai eszköz lesz.

Iszonyatos mennyiségű kihalásra lehet számítani, nem csak a növények, hanem az állatoknál is.

Az összes létező ember a földön, egyetlen világnyelvet fog beszélni.

Olyan házakban fogunk élni, amit minden egyes alkalommal szét lehet szedni, ha elköltözünk és össze lehet szerelni, ha letelepedünk.

A nanotechnológia megoldást nyújt az energiahiányra és a környezetvédelmi problémákra.

Most Popular

Recent Comments