HomeInterestingÍme, a nagymama, aki döbbenetesen kigyúrta magát válása után!

Íme, a nagymama, aki döbbenetesen kigyúrta magát válása után!

Jeana Jones egy texasi származású nő, aki hihetetlenül korán ment férjhez. 19 esztendős volt akkor, mikor világra hozta kislányát. Bizony, ez tényleg korai volt, hiszen az ember még 19 évesen nem tudja, mit akar magával kezdeni, nincsenek tudatos döntései, nem annyira belátóak.

Ugyan felnevelte kislányát tisztességesen, de a házassága katasztrófa volt. Nagyon boldogtalannak érezte magát a férje oldalán. Lány felnőttként megházasodott, és életet adott három csodálatos gyermeknek. Jeana hat évvel ezelőtt határozta el, hogy véget kell vetni annak a házasságnak, amiben van. Így is lett, és végre egy boldogabb, teljesebb életet kezdhetett. Fejébe vette, hogy nem csak lelkileg változtat az életén, hanem testileg is. Ezért, hát elment edzeni, és sikerül 10 kiló fölöslegtől megszabadulnia, 40 éves korára pedig arra az elhatározásra jutott, hogy miért ne csinálná ezt komolyabban, és testépítő lett belőle. Számos versenyen vett már részt.

Azóta már négy esztendő is eltelt, Jeana pedig sokkal fiatalabbnak tűnik, mint házassága idején. Rendszeresen indul testépítő versenyen, de ahogy egy jó nagymamához illik, sokat segít 25 éves lányának a három gyerkőccel.

Nagy büszkeséggel tölti el, mikor idegen emberek azt hiszik róla meg a lányáról, hogy testvérek, vagy még jobb esetben, ha három unokájáról hiszik azt, hogy a gyerekei.

Jeana hatalmas példakép lett az emberek életében. Sőt, nagy elismerésnek tartja, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kap különböző korú és alkatú nőktől.

Többször készítettek róla fotósorozatot, ahol elképesztően néz ki.

Korát meghazudtolóra gyúrta ki magát.

Szerintem majdnem minden korabeli nő, hasonló alakról álmodik.

Döbbenetes, hogy mire képes az akaraterő és a kitartás.

Szerencsére már a szerelem is rátalált, így teljes értékű életet élhet.

Most Popular

Recent Comments