HomeCelebrityElőkerült Jennifer Lopez hasonmása egy orosz hölgy személyében

Előkerült Jennifer Lopez hasonmása egy orosz hölgy személyében

Az énekesnő New York-ban, 1969. július 24-én látta meg a napvilágot. Puerto Ricó-i énekesnő, színésznő, táncos, divattervező és producer. 2011-ben az amerikai People magazin több százezer szavazat alapján a világ legszebb nőjének választotta, a Forbes magazin szerint 2012-ben pedig a világ legbefolyásosabb híressége. Karrierje során jelölték Grammy-, illetve Golden Globe-díjra is.

Jennifer zenei karrierje 1998-ban kezdődött, amikor a Sony leszerződtette őt egy önálló album kiadására. Az énekesnőt olyan producerek vették szárnyuk alá, mint Rodney Jerkins vagy Cory Rooney. Jennifer zenei karrierje s két sikerprodukcióval be is indult. Első lemeze, az On the 6 rögtön az amerikai Top 10-ben debütált, így az énekesnő a legnagyobb latin előadók, mint Ricky Martin és Enrique Iglesias riválisává vált.

Jennifer már korai éveiben is megpróbálkozott a színészettel, azonban csak felejthető produkciókban láthattuk, mint a South Central, Second Chances, Hotel Malibu (sorozatok, amelyekben epizódszerepeket kapott), majd 1995-ben fontosabb szerepet kapott a Nurses on the Line: The Crash of Flight 7 (Légimentők) című tévéfilmben. Lopez első nagy szerepét Wesley Snipes oldalán kapta a Pénzvonat (Money Train) című akciófilmben. 1997-ben két filmben is láthattuk: az egyikben Jack Nicholson oldalán, A nyakék nyomában (Blood and Wine) című filmben szerepelt, de az igazán nagy sikert egy másik mozifilm hozta meg neki, méghozzá a híres Selena Quintanillát formálta meg a Dalok szárnyán (Selena) című alkotásban, amelyért Golden Globe-díjra is jelölték a „Legjobb Mozgókép musical/vígjáték” kategóriában.

Az énekes-színésznőnek azonban karrierje során nemcsak a sikerrel, de a bukással is számolnia kellett. A Gengszterrománc (Gigli) című film nemcsak a kritikusokat hozta ki a sodrából, de a nézők figyelmét sem keltette fel. Lopez ezután még egy filmmel próbálkozott, azonban az Apja lánya (Jersey Girl) sem volt igazi siker.

2004-ben visszatért a Hölgyválasz (Shall We Dance) című filmben, amelyben Richard Gere és Susan Sarandon oldalán szerepelt. 2005-ben egy romantikus komédiával, az Anyád napjával (Monster-in-Law) jelentkezett, amely tényleg sikeres lett.

Most azonban előkerült Jennifer Lopez hasonmása, aki szinte kiköpött mása az énekesnőnek. A húsz éves Natalia szeretne szeretne találkozni Lopezzel, de ehhez még fel kell hívnia magára a figyelmet.

Nos, a fiatal lány nagyon jó úton halad, mert fotóin a megszólalásig hasonlít Jenniferre.

A szakemberek szerint a Földön mindenkinek létezik egy hasonmása. A jelek szerint az énekesnőnek már nem kell tovább keresgélnie, ha szeretné megtalálni. Igaz, hogyha találkozni szeretnének egymással, akkor valamelyikük a fél világ átrepülésére kényszerülne.

Te meg tudod különböztetni őket?

Ő az igazi J-Lo. Az énekesnő túl az ötvenen is a világ egyik legszebb és legbefolyásosabb híressége.

1.

2.

3.

Íme az orosz Jennifer Lopez, a 20 éves Natalia.

1.

2.

3.

4.

Most Popular

Recent Comments