HomeKapcsolatEgy Down szindrómás kisgyerek, aki először pillantja meg testvérét, reakciójától mindenkinek könnybe...

Egy Down szindrómás kisgyerek, aki először pillantja meg testvérét, reakciójától mindenkinek könnybe lábad a szeme!

A tavalyi év március hónapja nagyon különleges volt Kent számára, ugyanis abban a hónapban született meg kistestvére, akit azonnal meg szeretett volna nézni, így édesapja habozás nélkül bevitte a kisfiút a kórházba édesanyjához, és öccséhez. Az egész család érezte, hogy ez a találkozás nagyon megható és egyedi lesz, ezért az idősebbik generáció egyik tagja, vagyis a nagymama, az egészet levideózta.

Elmesélték, hogy a 4 éves Kent, mindig is a figyelem középpontjában állt otthon, a szűk családi körben. Minden egyes alkalommal, amikor bemegy, illetve távozik egy helyiségből, az összes létező embert megöleli, aki a szobában tartózkodik.

Kent-et hatalmas izgalom fogta el, mikor megmondták neki, hogy lehetősége lesz találkozni újszülött kistesójával. A videón egyértelműen látszik, hogy Kent meg se várja édesapját, csak fut, szalad, lohol, anyja kórterme felé, hogy mihamarabb megpillanthassa öcsikéjét.

A kisfiú olyan rendes és aranyos volt, hogy még egy plüssmackót is vitt magával, hogy majd odaadhassa testvérének, Noah-nak. Kent arca csak úgy sugárzik mikor meglátja öccsét, arcára pedig lehervaszthatatlan mosoly ült ki, ezzel is azt mutatva, hogy kicsattan a boldogságtól.

A fiúcska hihetetlenül feltérképezi, nézegeti, méricskéli az új kisbabát. Pár percen belül, egy puszit is nyom a pici arcocskájára, amitől gyakorlatilag, mindenkinek könny szökik a szemébe, aki csak megnézi a videót.

Az is látható a videóban, hogy alig várja, hogy karjaiban tarthassa testvérét. A szülei nem is tétováznak, megteremtik a szükséges környezetet, hogy Kent a kezébe vehesse a kicsit.

Íme a videó a nagy találkozásról, ami futótűzként terjed az interneten:

Most Popular

Recent Comments