HomeCelebrityBradley Coopert választás elé kényszerítették – „Vagy én, vagy Gaga”

Bradley Coopert választás elé kényszerítették – „Vagy én, vagy Gaga”

Irina Shayk, most tényleg bekeményített. Lehet, hogy szakítás lesz a vége?

A folytonos híresztelések.

Bizonyára mindenki látta már a Csillag születik című filmet, amiben Lady Gaga és Bradley Cooper alakítják a főszereplőket. Mivel ez egy szerelmes és romantikus film, ezért úgy kellett eljátszaniuk a szerepet, hogy azt mindenki elhiggye. Nos, olyan jól hozták a karaktereket és az érzelmeket, hogy a való életben elkezdték híresztelni, hogy a két színész között bizony komoly érzelmek alakultak ki. A rajongók nagyon örülnének ennek, viszont Copper barátnője, Irina Shayk már kevésbé. Nem beszélve arról, hogy van egy közös lányuk, akinek az életét fenekestül felforgatnák. Irina az Oscar-díj átadó után, olyan dühös volt, hogy választás elé állította Bradleyt.

Az ultimátum.

Aki látta az Oscar gálán előadott duettjüket, annak feltűnhetett, hogy Gaga és Cooper egész végig egymáshoz simultak, már-már az arcuk is összeért. Természetesen hatalmas sikert arattak újfent a Shallow című dallal. Gagát, Jimmy Kimmel kérdezte saját műsorában a pletykákról, aki egy szemforgatással cáfolta, hogy bármi is lenne közte és Bradley között. Ám, ezt sem a rajongótáboruk, sem Irina nem hitte el. Ezen felül a modellnek, már tele a hócipője azzal, hogyha férje és Stefani megjelennek egy rendezvényen, akkor egymás kezét szorongatják és megállás nélkül flörtölnek. Szóval nem csodáljuk, hogy Irina ezek után ultimátumot adott férjének.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

shut up and dance (@policiamody) által megosztott bejegyzés,

Állítások szerint Irina dühében az mondta Bradleynek, hogy „Vagy én, vagy Gaga”. A modell azt is hozzátette, hogy lehetőleg maradjon távol Stefanitól, ha pedig ennek nem tesz eleget, akkor vége a kapcsolatuknak.
Elhoztunk pár képet, ahol Irina és Bradley, valamint Gaga és Bradley van.

Irina és Bradley az egyik rendezvényen.

A jól ismert páros a Csillag születik című filmből.

Bradley Cooper és kislánya, Lea De Seine Shayk Cooper.

Az ominózus pillanat az Oscar gálán.

Tegyétek a szívetekre a kezeteket és mondjátok meg, ti melyik párosnak szurkoltok?

Most Popular

Recent Comments