HomeInterestingItt a Messenger új funkciója! Ezzel a trükkel varázsolhatod feketére.

Itt a Messenger új funkciója! Ezzel a trükkel varázsolhatod feketére.

Bizonyára mindenki tudja milyen az, mikor az éjszaka közepén valaki úgy dönt, hogy üzenetet ír neked. Jobb esetben csak rezeg a telefonod, amire nem mindig kelsz fel, viszont ha elfelejted lenémítani, akkor kellemetlen ébredésben lehet részed, hiszen a hang hallatán felriadsz. Ilyenkor megnézed ki az elvetemült, aki ilyenkor zargat, viszont a Messenger fehér háttere teljesen elvakít, ami nagyon rosszul esik a szemednek, már szinte fizikailag fáj. Az efféle helyzetekben lenne jó, ha egyetlen mozdulattal feketére vagy sötét színűre válthatnád a háttered. Nos, nincs annyira messze ez a funkció, ugyanis nemsokára már mindenki telefonján elérhető lesz ez a lehetőség.

Tény, hogy még nem minden felhasználóhoz ért oda, viszont van egy nagyon egyszerű trükkje annak, hogy te is igénybe tudd venni.

A Facebook Messenger applikáció fejlesztői még 2018 őszén ígérték meg a felhasználóknak, hogy hamarosan be lehet állítani az úgy nevezet sötét kinézetet. Ennek az a lényege, hogy minden rész, ami eddig az appban fehér színű volt tetszőlegesen feketére váltható. Persze arról nincsenek pontos adatok, hogy mikortól válik elérhetővé minden ember számára ez a kis funkció, viszont már most mindenki tűkön ül, hiszen nagy mértékben megkönnyítené az életüket.

A Messenger mellett számos más alkalmazás is megkapta már ezt a funkciót, például a Youtube vagy a Google Chrome böngésző. Ez azért is jó, mert így nem merül le olyan hamar a telefonunk, mivel sokkal kevesebb energiát fogyaszt, mint a fehér színű háttér, ez pedig kedvezően hat az akkumulátor élettartamára is. Nem utolsó sorban pedig este is kellemesebb a szemeink számára, mint a világos színű téma. Egyébként voltak, akik megtalálták a megoldást arra, hogy hogyan aktiválják ezt a telefonjaikon a Messenger alkalmazáson belül.

Ha te is szeretnéd, hogy a telefonod feketében tündököljön, akkor kövesd az alábbi utasításokat.

1, Küldj az egyik ismerősödnek egy „hold” alakú hangulatjelet.
2, Ezt követően zárd be az applikációt.
3, Majd nyisd meg újra, kattints a beszélgetésre és nyomj rá a „hold” jelre.

Ezután fel fog ugrani egy ablak, ahol lehetőséged lesz bekapcsolni a sötét módot. Ha ezzel a lehetőséggel mégsem tudnád aktiválni, akkor célszerű lefrissíteni a programot és újra megpróbálni a lépéseket. Amennyiben sikerült bekapcsolni, akkor gratulálunk te is azok közé tartozol, akik használni tudják ezt a remek kis lehetőséget.

Természetesen mi is megpróbáltuk és sikerrel jártunk. Szerintünk nagyon menőre sikeredett. Ezek után ti visszaállítanátok a fehér témára?

Most Popular

Recent Comments