HomeCelebrityBotrány élő adásban! Pintér Tibort faképnél hagyta barátnője viselkedése miatt! Íme a...

Botrány élő adásban! Pintér Tibort faképnél hagyta barátnője viselkedése miatt! Íme a videó!

Durva jelenetek szemtanúi lehettek a tegnapi Mokka nézői. A magát az ország macsójának tartó Pintér Tibort és 23 évvel fiatalabb kedvesét, Fridát a TV2 október 9-én induló új show-ja, A legbátrabb páros kapcsán hívták meg vendégül a népszerű reggeli műsorba.

Az már az első pillanatokban is teljesen nyilvánvaló volt, hogy nincs minden rendben a páros két tagja között, szemmel láthatóan nem szikrázott köztük a szerelem a kora reggeli órákban.
A színművész ezt azzal magyarázta, hogy kedvese nem egy tipikus hajnali pacsirta, ez a napokon belül debütáló műsorban is megfigyelhetjük majd.
A show-val kapcsolatban a fiatal lányból kibukott az is, hogy úgy érzi, párja kényszerítette rá, hogy szerepeljen a produkcióban.

Pintér Tibor persze próbálta menteni a helyzetet:

„Kicsim, azért nem kellett bilinccsel, meg gumibotokkal taszigálni Máltáig, hogy fölszállj arra a rohadt repülőre. Azért ne úgy add elő, légy szíves, hogy én egy terrorista vagyok, hogy kényszerítettelek, szerepelj Magyarország egyik legnézettebb tévéműsorában” – érvelt a férfi.

Barátnője viszont nem hagyta annyiban a dolgot, így válaszolt:

„De, hát kényszerítettél!”


Az utolsó másodpercekben, miután a műsorvezetők elköszöntek, Frida dühében menekülőre fogta a dolgot, a mikroportja azonban bekapcsolva maradt, így mindenki fültanúja lehetett azoknak a keresetlen szavaknak, amiket foghíjról vetett oda párjának:

„Hülye f.sz!”- mondta és kiviharzott a stúdióból.

Nézd meg te is a botrányos videót!

Most Popular

Recent Comments