HomeInterestingEz a nő visszamondta az esküvőt, mikor megtudta mennyibe került az eljegyzési...

Ez a nő visszamondta az esküvőt, mikor megtudta mennyibe került az eljegyzési gyűrűje! Sokan nemtetszésüket fejezik ki!

Mielőtt feltennéd valakinek a nagy kérdést, át kell gondolnod, mennyit vagy hajlandó költeni az eljegyzési gyűrűre. Egyesek szerint nem az ára a meghatározó, de mások szerint viszont a gyűrűnek körülbelül annyiba kell kerülnie, mint egy negyed éves bér. Cikkünk főszereplője nem horribilis összegben várta volna az eljegyzési gyűrűt, de azért ettől többre számított. Megmutatta azt a blokkot, hogy párja, mennyit volt hajlandó fizetni ezért az apró kis gyűrűért.

Közzétette mind a gyűrű, mind pedig a blokkot a MumsNet oldalon, ahol leírta véleményét a dologról. A MumsNet olvasóinak többsége elítélte az asszony materializmusát, mondván, hogy az a férfi, aki úgy dönt, hogy az egész életét egy nő mellett akarja leélni, komolyan át kell gondolnia a lehetőségeit. Görgess le, hogy megnézhesd a véleményét, és mondd el a gondolataidat a nő véleményéről.

A nő nem szeretett volna olyan gyűrűt viselni, amit nem teljes boldogsággal tud viselni.

Azért tette fel az oldalra ezeket a képeket, hogy megalázza vele a leendő férjét.

 

A párom meglepett egy fehérarany gyémánt gyűrűvel, amit ő választott. Nagyon boldog és izgatott voltam, de amikor megláttam csalódottság fogott el. Az első dolog, ami eszembe jutott, hogy kicsi. A páromnak hat számjegyű fizetése van, és általában nagylelkű. A blokkot látva, tudom, hogy 1674 dollár, ami sokkal kevesebb, mint amennyire számítottam. Legjobban attól féltem, hogy a párom észreveszi rajtam, hogy nem csattantam ki az örömtől, és csalódott lesz. Ti mit tettetek volna a helyemben?

Most Popular

Recent Comments