HomeCrazyBiztonság mindenek felett, főleg ahogy ez a 20 idióta látja.

Biztonság mindenek felett, főleg ahogy ez a 20 idióta látja.

Vannak emberek, akik rengeteg pénzt fektetnek abba, hogy biztonságban érezzék magukat és értékeiket. Nos, azt hiszem ez a 20 fotó pont az ellenkezőjét fogja bizonyítani. Bár fontos a biztonság nekik is, de mégsem annyira okosak, hogy azt rendeltetésszerűen csinálják. A robot porszívó azért kicsit meglepett engem.

 

Még azt is odaírhatná, hogy kérem fáradjon be.

Vigyázat, kutya vigyáz a placcra, de ház ez nem egy kutya! Hiba van a gépezetben. Lehet a tolvajnak is pont ennyi agya van, ha ez a bicikli hosszabb távon ott maradt. Szintén zenész. Ragasztószalag tartja egybe a bankautomatát? Azért az komoly. Lakat helyett nem rossz ötlet persze, de ezt nem csak a szekrény tulajdonosa fogja kinyitni. Na ez az, ami engem meglepett. Ennek mi értelme? Sok értelme van annak a sorompónak. Egy kis szieszta sosem árt. Azt hiszem valaki csak megpróbálja figyelmeztetni a társait, hogy nem kéne kinyitni. A lényeg az, hogy senki se jusson be.
Valaki megunta, hogy folyton csengetnek. Elektromos kerítés, szép próbálkozás. Hát végül is így is lehet csinálni… De így azért még feltűnőbb. Ennél jobban nem lehet félteni egy verdát. Tartson balra, tartson balra!
Csak utánad! Ez szerintem egy magán repülő valaminek van fenntartva inkább. Na erre merj ráhajtani. Biciklivel se mernék. A gyerek biztos biztonságban van a kardok alatt.

Most Popular

Recent Comments