HomeInteresting8 bevált tanács azoknak, akik még keresik az igazit!

8 bevált tanács azoknak, akik még keresik az igazit!

Nem könnyű a mai világban ismerkedni. Akár személyesen akár interneten keresztül történik. A társkeresők világa sok buktatót rejt magában. Fontos, hogy kétes emberekkel semmi kép ne kezdjünk ismerkedni. De ha komolyan úgy gondoljuk akkor nem árt ha pár dolgot szemelőt tartunk. Vannak olyan íratlan kis alapelvek amelyek komoly kapcsolat keresésénél nem árt szem előtt tartani.

1.Ne gondolj bele többet.

Ne várd már az első randi után, hogy családot akar tőled. Élj mindig az adott időszaknak. Ne rohanj előre, tud élvezni azt ami van. Ha mindig többet vársz az adott dolognál, soha nem leszel boldog. Ne arra gondolj mit szeretnél, hanem élj a mának.  

2.A kevesebb néha több.

Ha tényleg komoly kapcsolatra vágysz, és nem csak egy éjszakás kalandokra, akkor ne az legyen a célod, hogy minél több pasit meghódíts. Egy komoly férfi nem azokat a nőket keresi aki tucatlányként viselkedik. Egy komoly nő benyomását keltő személy sokkal előbb megtalálja a társát. 

3. A cél, hogy téged kedveljenek.

Ha azt szeretnéd, hogy magadért szeressenek akkor nem feltétlen jó, ha az anyagias résszel indítasz. Ha egy haszonlesőt szeretnél magad mellé, azoknak ilyen profilt kell csinálni. Egy igazi társ nem azért szeret meg amid van, hanem azért aki vagy. Inkább magadról írj mind a tulajdonaidról….

4.Nem a másikra kell várni.

Ha komolyan gondolod, hogy valaki tetszik írj neki. Ne halogasd, mert lehet, hogy késő lesz. Engedj az érzésnek, ne próbáld a macsót játszani. 

5.Ne halogass, vágj bele.

Ha túl sokáig gondolkozol lehet, hogy késő lesz. Nem tudhatod nem e szeretne más is tőle valamit. Vagy esetleg nem e gondolja meg magát. nincs mire várni. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. 

6.Senki miatt ne hagyj ki semmit.

Ha vannak vágyaid ne hagyd, hogy eltérítsenek. Légy mindig erős. Amit szeretnél vidd véghez. Aki nem támogat az nem is melléd való.    

7.Ne hozd a másikat kellemetlen helyzetbe.

Ne beszélj olyanról ami láthatóan a másiknak zavarba ejtő téma. Nem kell minden tudni az első randin. Ha komolyra fordul úgy is tudni fogod, ha tényleg fontos. 

8. Ne csüggedj, nem megy minden elsőre.

Nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogy szeretnénk. Ebben nincs semmi rossz. Nem kell ezért keseregni. Pozitívan kell hozzá állni. Majd mással jobban kijövök…  

Most Popular

Recent Comments