HomePeopleBarátja szakított vele, a nő nem mindennapi módon kezdett új életet

Barátja szakított vele, a nő nem mindennapi módon kezdett új életet

A lány zsenialitás ötlete a legjobb módja annak, ha minél előbb túl szeretnél lenni egy szerelmi csalódáson.

A legtöbben nagyon nehezen viseljük a szerelmi csalódásokat, főleg akkor, ha azok egy nem várt, tragikus történés következményei. A szakítás természetesen mindig a legváratlanabb pillanatban borítja fel az ember életét és okoz hatalmas sebeket a szívünkben.

Vannak azonban olyan emberek, akik rendkívül szerencsés alkatok, ugyanis még egy ilyen tragikus helyzetet is képesek az előnyükre fordítani ahelyett, hogy önsajnálatba burkolóznának, inkább azonnal a tettek mezejére lépnek. A 24 éves Sydney Ferbrache is pontosan így tett, aki az egyik közösségi oldal sztárjává vált azzal, hogy sajátos terápiába fogott szakítását követően.

A divineontheroad Instagram-oldal egy egyedülálló, fiatal nő kalandozásait mutatja, amely mostanra már hatalmas követői tábort, vagyis közel 130 ezer embert mozgatott meg. Sydney, a szerelmi csalódást követően úgy határozott, hogy golden retriever kutyájával, Ellával a világ legkülönbözőbb helyeit járja majd be. 2017 szeptembere óta a lány és négylábú kedvence egy tökéletesen berendezett furgonnal rója a kilométereket.

A lány állítja, hogy ez volt élete legjobb döntése, ugyanis nem ijesztette meg őt a magány. Egy sajátos módját választotta egy szakítás feldolgozásának, elhatározása óta pedig Amerikában, már húsz különböző országban megfordult, de még esze ágában sincs megállni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“I remember taking a mental picture about a month ago. If I close my eyes and think about it, I can relive every detail of that moment. I was parked in Utah on my way to San Diego. I was laying in bed on my side, and Ella was behind me being the big spoon with her little paw thrown across my ear. I felt her head lay on top of mine and press down. I immediately thought to myself, "This moment is one of the best that I'll ever have. The happiest I could ever possibly be." Life was perfect. – Then she moved her head and rolled around… And the moment was over just like that. If you take anything from this story (full blog story), please notice the good moments. The best ones that you'll ever have. – Take a mental picture. – Because you never know when they'll be gone and everything will change. It can happen in an instant. But even in the midst of your worst days ever, keep in mind that it isn't only the good moments that are fleeting. – The worst will pass and another perfect moment will come soon enough.” – A little piece of a pretty lengthy blog post that I wrote while decompressing the last couple days after an incredibly stressful week. If you want to know all the details and updates on Ella’s surgery, the fire evacuation, and everything else we’ve been up to, click the link in my bio. ❤️

Sydney Ferbrache (@divineontheroad) által megosztott bejegyzés,

“A legjobban azt szeretem az utazások során, hogy megtapasztalom az emberek sokszínűségét és a különböző kultúrákat. A természet őrülten gyönyörű és mindennap benne tölteni az időt egy valódi ajándék. A legjobb tanulási tapasztalat, amit valaha átélhettem” – nyilatkozta a bátor fiatal nő.

Sydney tettének köszönhetően nők ezreinek lett a példaképe, hiszen bebizonyította, hogy kellő odafigyeléssel teljesen egyedül, nőként is bátran lehet utazgatni és felfedezni a világot. Hűséges kutyáját, Ellát pedig soha nem cserélné le egy pasira sem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments