HomeKapcsolatAz egyetlen csillagjegy, aki kivétel nélkül bármelyik férfit képes az ujja köré...

Az egyetlen csillagjegy, aki kivétel nélkül bármelyik férfit képes az ujja köré csavarni!

Születési dátumunk az egyik legfontosabb meghatározója életünknek, jó és rossz tulajdonságainkat is befolyásolja ugyanis, hogy mely csillagjegy szülöttje vagyunk. Van azonban egy női csillagjegy, aki szinte uralkodik mind felett, aki ha úgy van érzelmesebb bármely Halak jegyűnél, határozottabb tud lenni bármelyik Kos nőnél és jobb szerető, mint bármelyik Ikrek jegyben született hölgy.
Céltudatos és makacs, mindent és mindenkit megkap ami és akit akar, fifikás.
Sejted már, melyik jegyre gondolunk? Ő a Skorpió Nő!

És íme az 5 ok, hogy mik is azok a tulajdonságok, amik a Skorpió jegy szülötteit bárkivel szemben képesek sikerre vezetni.

1. Őszinteség

Bármit is gondol, kimondja. Tökéletesen ért a határozott, tiszta kommunikációhoz, kerüli a pletykákat. Mondandója mindig egyszerű, érhető, ezért könnyen szót ért a férfi nemmel.

2. Azok a női megérzések…

Olyan, mintha mások lelkébe látna. Mindig tudja a következő lépést, érzi, hogy melyik a helyes út, pontosan tudja, minek mi lesz a következménye. Egy élő hazugságvizsgáló, ezért füllenteni teljesen felesleges neki.

3.Mellettük ismeretlen fogalom az unalom

Izgalmas napok várnak a férfiakra a jegy szülöttei mellett, némi bonyodalommal. Mindig úgy irányítja a helyzetet, hogy szomjazzon a ‘préda’ a folytatásra, vonzza az ismeretlen. Folyamatosan tágítja határait, megdönti a lehetetlent, mellette kész életveszély az élet, de ez az adrenalin megfutamodás helyett inkább maradásra is kényszeríti kiszemeltjeit.

4. Jóakaratú

Csatározni, harcba szállni vele nem ajánlott, hisz olyankor kegyetlen arcát sem fél bevetni, de…Keménysége és határozottsága mögött arany szíve van. Ha valaki bajba kerül köreiben, szinte ő az első aki segítő kezet nyújt. Nem ítélkezik, felesleges fájdalom okozása nélkül próbálja intézni ezen ügyeket.

5. Amit kiszemel, az az övé is lesz

Egy új munka, egzotikus út, talán egy újabb férfiszív? Bármire vet szemet, minden az övé lesz. Harcol, foggal-körömmel, könnyen túljut az akadályokon határozottsága révén. A kártyákat jól és jókor játssza ki, kitartása pedig mindig sikert szül.

 

Most Popular

Recent Comments