HomeInterestingEz a 9 legnagyobb hiba, amit egy nő elkövethet az első randi...

Ez a 9 legnagyobb hiba, amit egy nő elkövethet az első randi során!

Az első randi mindig izgalmas, mert nem tudod elsőre, hogy milyen lesz a másik emberrel órákon át lenni. Milyen témáról beszélgessetek, egyáltalán érdekli-e őt, hogy milyen céljaid vannak… stb. De ez nem csak a lányokat, a fiúkat is ugyanúgy aggasztja. Rá kell hangolódni a másik személyre, el kell lazulni, kerülni kell a kínos csendeket és még sorolhatnám, hogy mit kell mellőzni egy randi alkalmával. Sokan önbizalom hiányban szenvednek, mert azt gondolják mi van, ha a másik fél azt várj el, hogy tapasztaltak legyünk. Vagy rossz a leheletünk és az nem fog neki tetszeni. De, ha a randevú jól sikerül, esély van egy újabb találkozásra, ami egy kicsit felszabadultabb lesz, hiszen már ismeritek egymást. Most azokat a dolgokat gyűjtöttük össze, amivel egy nő teljesen el tudja rontani az első randevút…

Egy nő nem mindig veszi észre, ha egy randin a férfi nem érzi jól magát. A lent felsorolt dolgok elkerülése jó első benyomást kelthet a másik félben, és nagy esély lesz egy második randira.

A házasságról való beszélgetés.

Az első randevúnak természetesnek és könnyednek kellene lennie, de gyakran a nők annyira előreszaladnak a dologba, hogy már a közös jövőt tervezgetik. Ez pedig megijeszti a másik felet. A legtöbb ember, aki társat keres, elsőre természetesen félnek az ilyen elkötelezettségtől, ezért ha újra szeretnéd látni, akkor kerüld el ezt a témát.

Munkával kapcsolatos téma.

Senkit sem érdekel a munkád, főleg, ha arról egész randi alatt tudsz beszélni. Ha csak nem vagy kaszkadőrnő, akkor mellőzd a munkát, mint beszélgető téma. Nyilvánvaló, hogy mikor bemutatkozol, elmondod mivel is foglalkozol, de csak minimálisan.

A randevú nem arra való, hogy a másik fél meghallgassa az összes irodai pletykát, hanem rólad szeretne többet tudni.

Kerüld a mobiltelefon túlzott használatát, miközben beszélgetsz.

Nem tudod teljesen elkerülni az elektronika használatát ezen a napon és ebben a korban, de csökkentsd minimálisra a használatát, amíg randin vagy. A másik személy elhanyagoltan érezheti magát. A férfiak is vágynak a figyelemre és, ha megtagadj ezt tőlük, a közösségi médiában való aktív léted miatt, akkor nem kívánnak veled további randevúra elmenni.

Ne felezzétek a számlát.

A férfiak egyáltalán nem szeretik, ha a nő felesben akarja fizetni a fogyasztás költségeit. Számukra ez megalázó. Egyszerűen csak fogadd el, hogy ő fizet. Hidd el, neki nem teher, különben nem hívott volna randira.

Nem teszel erőfeszítést a beszélgetés folytatására.

Mikor először találkoztok szemtől-szembe, van egy kevés bizonytalanság mindkét félről. De ez nem azt jelenti, hogy nem kell erőfeszítést tenned annak érdekében, hogy fenntartsd a beszélgetést. Az egyik mód, hogy elkerüld a kínos csendet, ha különböző témákról beszélgettek. Ez segít, hogy megnyugodj és kényelmesebb legyen a kommunikáció.

Beszélő hangok.

A szórakoztató baba hangokra utalunk, ami aranyos hangzást keltő hangot tartalmaz. Ez nem minden esetben jó, mert a férfiakat el is riaszthatja ennek túlzott használata. Ha nem akarsz felsülni a randin, ezt kerüld el, mert te lehet, hogy aranyosnak érzed magad, de a másik fél nem. Beszélj természetesen, a férfiak szeretik az érett nőket.

Minden hiba megtalálása.

Nem baj, ha tökéletességre törekszel, de ez nem azt jelenti, hogy mindent a legmagasabb szintre kell emelned. Semmi sem kellemetlenebb, annál, mint mikor minden apróságban hibát találsz. Mindenki szeretne távol maradni egy ilyen embertől.

Nem fogadtad el a bókot.

Ha nem érted, vagy nem tetszik a bók, amit kaptál, akkor is csak köszönd meg, ezzel elkerülöd a kínos pillanatokat.

Túlzott ellenőrzés.

Általában a randi akkor is sikeres, ha a felek tisztában vannak egymás igényeivel és követelményeivel. Ha valaki megpróbálja uralni a másik személyt, és befolyásolni akarja a döntéseit, akkor az adott fél gyorsan nyúlcipőt vesz és lelép.

Most Popular

Recent Comments