HomeCelebrityAz Alkonyat - Hajnalhasadás óta 8 év telt el: meseszép lett a Renesmeet alakító...

Az Alkonyat – Hajnalhasadás óta 8 év telt el: meseszép lett a Renesmeet alakító színésznő – Íme a képek

Szinte nincs olyan tinilány, aki ne látta volna az Alkonyat könyveket és ne látta volna ennek megfilmesített változatait. A film egészen más szemszögből mutatja be a vámpírok és vérfarkasok kapcsolatát, illetve, hogy képes egy vámpír szerelembe esni egy halandó lánnyal, miként győzedelmeskedik a halhatatlanság a halandóság felett és, hogyan is lehet egy vámpírnak gyermeke. Mindezekre választ ad az előbb említett film.

Sokan a főszereplőkért voltak oda, a hideg tekintetű és kimért Edwardért és a romantikus, mindig aggódó Jacobért. Sok-sok fiatal lány szívét rabolták el már a legelső részben, ám miután utóbbi levágatta a haját sokan átpártoltak.

Az Alkonyat – Hajnalhasadás I-II. részében Bellanak és Edwardnak komoly döntést kell meghoznia, ugyanis Bella teherbe esik, ami kemény időszak elé álltja, hiszen a gyerek félig ember, félig pedig vámpír lesz.

A gyermek szerepére iszonyatosan nehéz volt gyermek színészt találni, vagyis a könyv írója, Stephenie Meyer ebben a hitben volt. Eleinte rezgett a léc, hiszen Renesmee karaktere olyan különleges, hogy nem adhatták oda bárkinek.

A történet szerint Bellaék gyermeke, korához képest sokkal fejlettebb vagyis idősebbnek néz ki, amit számítógép segítségével nem lehetett volna élethűen megcsinálni. Hosszas keresgélés, rendszeres castingok után megjelent Mackenzie Foy, aki megjelenésével teljesen elbűvölte a producereket és az írónőt is. Tudták, hogy ő lesz a legmegfelelőbb a karakter megszemélyesítésére. A kislány olyan tökéletesen alakította a karaktert, hogy mindenkit levett a lábáról.

Az utolsó alkonyat film megjelenése óta nyolc esztendő telt el és a kis Renesmeet megformáló Mackenzie 18 éves fiatal nővé cseperedett.

Amikor 11 éves volt, szó szerint meghódította a világot megjelenésével, amit Rensmee szerepének köszönhetett. Annak ellenére, hogy nem volt sok szövege mégis elbűvölt minden egyes nézőt. A tehetséges kis színésznőt Arany Málna díjra is jelölték, melyet kétszer el is nyert.

Idén novemberben tölti be a 19. életévét, s már kész felnőtt nő lett belőle, aki még mindig angyali bájjal rendelkezik. Sajnos az Alkonyat óta nem igazán lehetett róla hallani, mintha eltűnt volna a reflektorfényből.

Igaz, hogy mi nem hallottunk róla, de több filmben is játszott már, köztük a Wish You Wellben, The Cookie Mobsterben, Black Eyed Dogban és a The Boxcar Childrenben. Miután végre rájöttek, hogy mennyire tehetséges, felkérték “A diótörő és a négy birodalom” című film főszerepére.

Olyan neves színészekkel dolgozhatott együtt, mint Keira Knightley, Morgan Freeman és Helen Mirren.

Kritikusok szerint nagyon jól hozta a szerepét, hitelesen adta elő a karaktert és így valóban meg tudta csillogtatni tudását.

Kiderült, hogy nemcsak a színészkedéshez ért, hanem a harcművészetekhez is, ugyanis hapkidozni jár, amit nagyon ügyesen űz. Az ott elsajátított tudásának köszönhetően olyan ügyesen és gördülékenyen teljesítette a vizespalack challenget, mint a karikacsapás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mackenzie Foy (@mackenziefoy) által megosztott bejegyzés,

 Szerintetek is szép lett?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments