HomeInterestingEz a lány bemutatja, hogyan nézhetünk ki úgy mint egy Instagram sztár

Ez a lány bemutatja, hogyan nézhetünk ki úgy mint egy Instagram sztár

Cassey Ho egy népszerű amerikai származású blogger és fitnesz edző. Majdnem 1,6 millió ember követi nyomon mindennapjait az Instagramon és népszerűségének, kedvességének hála rajongóinak száma minden egyes nappal nő. Igaz még nem tart ott, mint Kim Kardashian, akinek majdnem 149 millió követő tábora van. Cassey azon töprengett, mi különbözteti meg őt a szupersztároktól, például az előbb említett Kardashian lánytól. Úgy döntött, hogy utána jár a dolognak, ezért elkezdett kutatni az interneten.

Nekünk speciel nagyon megtetszett Cassey megközelítése és úgy határoztunk, hogy megmutatjuk nektek. A blogger fő témája a legnépszerűbb Instagram sztárok megjelenése volt. Ha te is meg akarod tudni a népszerűségük titkát, akkor görgess tovább.

A cikk végén más kutatási eredményeket is bemutatunk nektek.

Cassey így indított az Instagram oldalán: “Srácok, megfejtem az Instagram sztárok szépség sztenderdjét!” A lány alig várta, hogy az eredményeket a rajongóival is meg tudja osztani.

A fitnesz lady két héten át folyamatosan elemezte a közösségi oldalak 100 legnépszerűbb profilját, például Kim Kardashiant, Selena Gomezt, Ariana Grandet és még sorolhatnánk.

Kétségtelenül a lista első helyén a 26 esztendős Ariana Grande áll, akinek 165 milliós rajongótábora van csak Instagramon.

Cassey felfedezte, hogy az amerikaiak 22 kritérium szerint határozták meg a tökéletes megjelenést. Ilyen a haj színe, a nyak hossza, az arc formája, a szemek színe, mekkora ruhát hordanak az illetők és természetesen a kor is sokat nyomott a latban, de ezen kívül még volt pár követelmény, amit igazán szigorúan szemlélnek.

Selena Gomez a lista második helyére került, ugyanis a fekete 27 éves szépségnek 157 millió rajongója van.

A bloggernek sikerült kiderítenie, hogy a legnépszerűbb és legközkedveltebb Instagram sztárok a 20-as éveikben járnak és 75%-uk barna hajjal illetve szemszínnel rendelkezik.

A legnépszerűbb Instagram sztárok listájának harmadik helyét a 38 éves 4 gyermekes édesanya és televíziós személyiség nyerte el, vagyis Kim Kardashian. Kanye West felesége majdnem 149 millió rajongóval büszkélkedhet.

A további szépség kritériumok listáján szerepelt az is, hogy legalább 170 centi magas legyen az illető. Ez már csak azért is érdekes, mert Selena 165, Ariana pedig 153 centi magas.

Aki leginkább megfelel a kritériumoknak az maga Beyoncé.

A legtöbb Instagram sztárnak olyan alakja van, mint homokóra. Egy másik fontos követelmény, hogy kis orral rendelkezzen az illető, és teltek legyenek az ajkai. Pontosan emiatt hasonlít sok blogger egymásra.

Miután Cassey jó alaposan kitanulmányozta a hírességeket, úgy döntött eszerint variál a megjelenésén. Kíváncsi volt, hogy miként változtat külsején az, ha azokat a paramétereket követi, amit a fentiekben olvashattatok.

Így néz ki eredetileg Cassey.

És így pedig az átalakulás után. Nos abban szerintem egyetérthetünk, hogy nem igazán hasonlít újdonsült külseje a régi megjelenéséhez.

Cassey sportos alakja szintén nem felelt meg a fent említett kritériumoknak. A derekának vékonyabbnak, a csípőjének szélesebbnek, a mellkasának nagyobbnak kellene lennie ahhoz, hogy hasonlítson az Instagram sztárokra.

Az új képekben Ho nem is hasonlít saját magára. Rajongói beismerték, hogy az eredmény félelmetes lett.

A blogger rájött arra, hogy a népszerűség érdekében nem érdemes ilyen radikális változásokat beiktatni az életbe.

Ez a kis kutatás segített Casseynek, hogy még jobban megszeresse magát és a “tökéletlen” fényképeit. Természetesen ha új megjelenését megtartaná, akkor sokkal több kedvelő érkezne csatornájára és, még többen kommentelnének a képei alá, mint most, viszont akkor elveszíteni önmagát.

A fitnesz lady azt tanácsolja minden nőnek, hogy fogadják el magukat és maradjanak olyanok, amilyennek jól érzik magukat…

Te mit gondolsz a kísérletről?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments