HomeAnimalsA nap legmeghatóbb videója: így nyugtatta a rémült kiskutyát az asszisztens

A nap legmeghatóbb videója: így nyugtatta a rémült kiskutyát az asszisztens

Habár csak néhány másodperces videóról van szó, képtelenség nem elérzékenyülni rajta.
A felvételt a Baltimore-ban lévő BARCS állatmenhelyen készítették, amelyen Dennis Moses, sebészeti asszisztens látható, aki a rémült kiskutyát nyugtatta az ölében, takaróba bugyolálva.

Meesha-t, a kutyust meg kellett műteni, a videón pedig az a pillanat látszódik, amikor már éledezik az altatásból. A fájdalomtól és az ijedtségtől először remegni, majd nyüszíteni kezd. Ekkor Dennis puszilgatni kezdi, majd ezt mondja a rémült állatnak: „Nem olyan rossz ez, nyugodj meg.”

Ahogy az lenni szokott, a videó rendkívüli gyorsasággal terjedt a Facebook-on, jelenleg már több, mint 12 millióan látták.

A legjobb az egészben pedig az, hogy néhány nappal a videó közzététele után Bailey Deacon, a menhely kommunikációs vezetője bejelentette, hogy hála a felvételnek, Meesha máris szerető otthonra talált.
Azt is elmondta, hogy a kutyus azért került hozzájuk, mert a korábbi gazdái nem engedhették meg maguknak a váratlan orvosi költségeket és ezért inkább úgy döntöttek, hogy leadják náluk. Ez még mindig jobb, mintha magára hagyták volna egy elhagyatott helyen!
Íme a videó:

Most Popular

Recent Comments