HomeAnimalsA kisbaba legjobb barátja lett a család 90 kilós kutyája - Az...

A kisbaba legjobb barátja lett a család 90 kilós kutyája – Az állat egy lépést sem tesz a kislány nélkül

Akinek van kutyája, az pontosan tudja, hogy kedvencünknek csupán csak egy „főnöke” van. Az az egy, akiért mindent megtesz és akire mindig, minden körülmények között hallgat. Persze imádja a többi családtagot is, de csak egy vezér létezik. Nos, ez néha éppen a család legfiatalabb tagja lesz, aki még sem járni, sem beszélni nem tud, mégis ő jelenti a mindent.

Bár előfordulhat, hogy aggódni kezdünk már a terhesség első szakaszában, hogy viseli majd a kutyus a kisbabát. Vajon elfogadja-e és biztonságban tudhatjuk-e mellette csemeténket. Szerencsére az esetek többségében semmi gond nem adódik, sőt, kedvencünk egyenesen imádja az új jövevényt és védelmezi őt. Az viszont nagyon fontos, hogy a kutya ne érezze magát elhanyagolva, ugyanúgy meg kell adni neki a megfelelő figyelmet.

A kutyák szeretetét és gondoskodását mi sem bizonyítja jobban, mint Karli Weir és Michael Ahmed története. A párnak két dán dogja van, amikről köztudott, hogy nem éppen kis termetűek. Rome és Bow egyenként kilencven kilót nyomnak és a szülők kissé aggódtak amiatt, hogy mi lesz, ha hazaviszik kislányukat a kórházból. Félve mutatták be Merrit a két négylábúnak, de az ismerkedés pillanatában minden aggodalmuk elillant. A kutyák azonnal megbarátkoztak az új jövevénnyel, különösen Rome. A házaspár az interneten is közzétette kedvencük és Merrit közös fotóit, amik már körbejárták az egész világhálót.

Rome és a kis Merri már legelső pillanattól kezdve elválaszthatatlanok lettek, ugyanis a kutya minden figyelme a kicsire irányult és egy lépést sem tett nélküle.

Rome gyengéden bánt a kislánnyal és többször is előfordult, hogy felugrott az ágyra és Merrivel aludt

A kislány is szívesen bújik a hatalmas négylábúhoz, aki még a fürdés ideje alatt is figyeli őt.

Karli elmesélte, hogy Rome még pelenkázni is segít, ugyanis megpróbálja leszedni a pelust a kicsiről, amikor tudja, hogy csere következik.

A kutya sok-sok puszit ad a kislánynak és a szülőket is mindig követi, ha magukkal viszik őt a házban.

Hatalmas mérete ellenére sem ijeszti meg Merrit, sőt, a kislány ráfekszik, ölelgeti és odabújik Rome-hoz.

Bow, a másik dán dog is odavan Merriért, de kapcsolatuk nem olyan szoros, mint másik kutyájukkal.

Rome néha lóvá alakul, amikor Merrinek ehhez támad kedve. A dolog teljesen veszélytelen, ugyanis a kutya nem bánja, ha a kicsi a hátára ül.

A szülők elmondták, hogy lányuk és kutyájuk kölcsönösen imádják egymást és jó hatással is vannak egymásra, ez pedig nagyon boldoggá teszi őket. Ma már nem is értik, miért aggódtak annyira, mert nem kellett volna.

Íme a boldog család!

Most Popular

Recent Comments