HomeArtA 20 legszebb mell alatti/melletti tetoválás, amit valaha láttam.

A 20 legszebb mell alatti/melletti tetoválás, amit valaha láttam.

Régóta tervezek már egy tetoválást magamra, és mikor ezeket a képeket végig pörgettem, csak jobban megerősödött bennem, hogy hol is mutatna a legjobban. Egyre divatosabb a nők körében a nőiességünk kiemelése a körbe tetoválásával. Nagyon szépek azok is, amik végig mennek mindkét mell alatt, de azt jól át kell gondolni, mert ahogy öregszünk, úgy tűnket el. Ezek viszont talán örökre a helyükön maradnak.

 

 

A mandala formák mindig jó választás. Egy kis dizájnos sárkány, mindig is akartam egy saját sárkányt. Madarat tolláról. A virág mindig jó választás. Akárcsak a nonfiguratív elemek. Örök darabok. A mell közöttivel együtt eszméletlen jól mutatnak. Mintha a nagyim terítőjét látnám modern köntösben. Gyönyörű.
Önarckép? Nem hiszem, inkább egy nagyon közeli rokon. Álomcsapda kicsit átalakítva. Egy minimalista virág. Egyszerűen csodaszép. Nem tudom, ez lehet színekkel jobban mutatna. Ez a kedvencem, egyszerű és lenyűgöző. „A te életed.” Ez szerintem még lesz folytatva. „Először magadat szeresd!” Sejtelmes és minden férfit kíváncsivá tesz, hogy van tovább. Egy apró kis madár. Egy szép mandala, ami csak veled együtt lehet egész. Mesés elképzelés. „Remény”

Most Popular

Recent Comments