Hometip7 dolog, amit minden nőnek be kell tartania, ha meg akarja őrizni...

7 dolog, amit minden nőnek be kell tartania, ha meg akarja őrizni idomai egészségét

Fontos, hogy minden egyes nő rendszeresen ellenőriztesse az idomait, hogy a lehetséges betegségeket könnyedén ki lehessen kezelni, de ez ne mindig elég. Érdemes sokkal nagyobb hangsúlyt és figyelmet fordítani a keblekre, ugyanis a nők 70%-ánál különböző problémák üthetik fel a fejüket, úgymint kellemetlen viszketés, kiütések megjelenése és a többi. Ahhoz, hogy minimalizálni lehessen a kellemetlenségeket, érdemes a cikkben felsoroltakat komolyan venni.

Úgy döntöttünk, hogy elhozunk nektek 7 dolgot, amire oda kell figyelni, ha egészséges idomokat szeretnétek.

1, Szőrszálak eltávolítása.

Teljesen normális, ha tökéletesnek akarsz látszani, és semmilyen bűnt nem követsz el, ha meg akarsz szabadulni a kebleiden lévő szőrszálaktól. Viszont nagyon óvatosnak kell lenned, mert súlyos következményei lehetnek, ha nem megfelelően távolítod el. Bármilyen szőrtelenítő eljárás esetén a bimbók körüli terület érzékennyé válik, sőt a szőr újbóli növekedése során be is nőhet, ami nagyon fájdalmas tud lenni.

Teljesen normális, ha tökéletesnek akarsz látszani, és semmilyen bűnt nem követsz el, ha meg akarsz szabadulni a kebleiden lévő szőrszálaktól. Viszont nagyon óvatosnak kell lenned, mert súlyos következményei lehetnek, ha nem megfelelően távolítod el. Bármilyen szőrtelenítő eljárás esetén a bimbók körüli terület érzékennyé válik, sőt a szőr újbóli növekedése során be is nőhet, ami nagyon fájdalmas tud lenni.

2, Futás rossz sport melltartóban vagy anélkül.

A nők több, mint 50%-a szenved el valamilyen kellemetlen fájdalmat sportolás és edzés közben. Az idomok 21 centis kilengéssel mozognak futás vagy ugrás közben. Ennek elkerülése érdekében fontos a megfelelő melltartó kiválasztása. Lehetőleg ne olyan típusú legyen, melyet a mindennapok során viselsz.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő sportmelltartót:

Minden sporthoz másik melltartóra van szükség. Vannak olyanok, melyek nem szorítják le annyira a „lányokat” és van, olyan, amitől egyáltalán nem fog mozogni. Ha segítségre van szükséged, fordulj az üzletvezetőhöz. A sportmelltartó maximum 30-40 mosást bír, utána újat kell venni, mert kitágul.

3, Rossz melltartó viselet.

Ha rossz méretű vagy fazonú melltartót vásároltál, akkor állandó fájdalmat vagy kellemetlenséget érezhetsz. Ennek a ruhadarabnak nem szabad olyan érzést keltenie, hogy mihamarabb meg akarsz tőle szabadulni.

Így találd meg a tökéletes melltartót:

A melltartónak nem szabad szorítania a bőröd és a tested. Oda kell figyelni a kosár méretére is. Figyelni kell arra, hogy ne álljon el a keblektől.

A pántok ne legyenek túl szorosak, ne mélyedjenek bele a válladba.

Érdemes a fazonokkal kísérletezni, hogy megtaláld a legkényelmesebbet.

4, A mellbimbók átszúrása.

Természetesen mindenkinek joga azt tenni a testével, amit csak akar, de a piercing nagyon veszélyes a keblekre nézve.

Miért veszélyes a piercing:

Néhány nő a tudtán kívül allergiás lehet a fémekre. Arról nem is beszélve, hogy a testékszer károsíthatja a tejtermelést és problémákat okozhat, ha később szoptatni szeretnének. Sőt mi több, növeli a tályog és fájdalom kialakulásának kockázatát.

5, Szövetbetétes ragasztószalag használata.

Ez egy nagyon egyszerű és praktikus megoldás, ha mély nyakkivágású vagy nyitott hátú ruhát kell felvenned egyszer vagy kétszer. De ne feledd, hogy ezt nem lehet a mindennapok során alkalmazni, mert nem egészséges.

Miért nem ajánlott:

Elképzelhető, hogy allergiás vagy a szalag anyagösszetételére. A bimbók körüli kiütések kialakulásának kockázata magas, ezért gyulladást és viszketést okozhat.

6, Hidratálás kihagyása.

Használsz krémeket az arcodra, kezedre, lábadra, viszont valamilyen oknál fogva, az idomaid gondoskodásáról megfeledkezel, pedig ők is megérdemlik a törődést.

Miért szükséges a keblek hidratálása:

Ennek a területnek a bőre rendkívül vékony, ha azt szeretnéd, hogy a „csajok” hosszú ideig feszesek maradjanak ne feledkezz meg róluk és használj napi szinten jó minőségű testápolót.

7, Izzadás figyelmen kívül hagyása.

A forró nyári napok valamint az edzések miatt az idomok nagyon megizzadhatnak és sok kellemetlenséget okozhatnak. Ezen terület bőre azonnal reagál és irritálódik.

Hogyan lehet megakadályozni a keblek izzadását:

Először is ne vásárolj szintetikus anyagból készült melltartókat. Lehetőleg olyan típust vegyél, mely jó nedvszívó képességgel bír. Használj alumíniummentes dezodort, vagy vásárolj olyan krémeket, melyek visszaszorítják az izzadást, ezen kívül még a babahintőpor is választás.

Hasznosnak találtátok a cikket?

Most Popular

Recent Comments