HomePeople14 helyzet, ami minden ember életében újra és újra megismétlődik

14 helyzet, ami minden ember életében újra és újra megismétlődik

Az emberek sajnálatos módon hajlamosak kicsit érzékenyen reagálni bizonyos dolgokra, ha az nem úgy megy, ahogy elképzelték. Ilyen egy hétvégi pihenés, kirándulás, kacatok kiszórása és még sorolhatnánk. Akadnak azonban olyan helyzetek, melyek minden egyes ember életében megtörténnek, sőt meg is ismétlődnek. A legdurvább, hogy ezeket nem lehet kiküszöbölni. Van az a mondás, hogy ahány ember annyiféle, viszont a cikkben felsorolt esetek valóban minden emberre igazak, bizony, még rád is.

1, Amikor az embernek nem kell iskolába mennie, dolgoznia mert szünet van vagy szabadságon van, akkor akarata ellenére is annyira elkényelmesedik, hogy gyakorlatilag otthoni hajléktalanná válik, mert minden ruhája a földön és büdös, az üres kajás dobozok szanaszét hevernek a szoba minden sarkában, és nem utolsó sorban még az illető szaga is hagy némi kívánnivalót maga után.

2, Az élet tuti biztos, hogy úgy irányítja a dolgokat, addig-addig munkálkodik, míg végül a legszükségesebb pillanatban mond csődöt mind a telefonod mind pedig a kocsid, mert z egyiknek az aksija merül le, míg a másikból kifogy a benzin.

3, Az emberek életébe kellenek a változások, hiszen a monotonitás mindent annyira elront. Viszont valamilyen oknál fogva mégsem tudják annyira értékelni, amennyire kellene. Például már évek óta együtt vagy a pároddal és alig várod, hogy megkérje a kezed, ám mikor megtörténik a pillanat csak néhány napig tudsz neki örülni utána viszont már nem is akarod annyira a dolgot.

4, A legbosszantóbb, mikor a legjobb barátod, barátnőd heteken át ígéri, hogy a nemsokára megrendezésre kerülő bulidon részt vesz, ám a legutolsó utáni pillanatban már nincs kedve hozzá és nemes egyszerűséggel lemondja, holott te már mindennel kész vagy.

5, Az emberek valahogy nem tudják beosztani az idejüket, minél több terhet raknak rájuk annál kevésbé tudják megosztani a figyelmüket melynek az lesz a vége, hogy rengeteget fognak például a munkahelyen túlórázni.

6, A rendszertelen táplálkozás nagy hatással van a súlygyarapodásra. Ennek tükrében az emberek megpróbálnak odafigyelni az étkezésükre, ám így is becsúszik egy-két csaló nap. Ilyenkor egyből kiül az arcukra a félelem, hogy tuti 5 kilóval híztak.

7, Tuti biztos, hogy ti is jártatok már úgy, hogy éveken át rakosgattátok, dugdostátok a felesleges kacatjaitokat, mondván egyszer valamire jó lesz. Mikor elég erőt vettél, hogy végre minden felesleges holmit kidobj, tuti akkor lesz rá szükséged.

8, Igen, ez általában így szokott lenni, de csak azért, mert a legtöbb ember pontosan ezzel a hozzáállással vonzza be a rosszat. Ha mindig minden körülmények között a jóra gondolnának nem lenne ilyen probléma.

9, Vannak emberek, akik puszta szeretetből vesznek másoknak porfogót, például születésnapra, karácsonyra, húsvétra és még sorolhatnám. Viszont a legtöbben nem szeretik az ilyen holmikat pont azért, mert nem tudják hova tenni, ezért gyorsan megszabadulnak tőlük. Viszont ez egy olyan körforgás, amit nehéz megtörni.

10, Az állatok képesek kihozni az emberekből a legjobb oldalukat. Megtanulnak önzetlenül szeretni, boldogan tekintetek a világra és még a hangulatuk is sokkal jobb lesz. Az emberek egy idő után észreveszik, hogy az állatok annyira kiforgatták őket, hogy már nem is hordanak lehangoló és mélabús színű ruhákat.

11, Akármennyire is próbálnak az emberek odafigyelni és vigyázni a holmijaikra a külső tényezőktől egyszerűen nem tudják megvédeni a vadonatúj cipőjüket, táskájukat, ruhájukat és a többi. Ez pontosan olyan, mikor a zsír új telefonod leesik a földre.

12, Veszekedés közben annyira nem tudnak az emberek gondolkodni, hogy mindig csak a vita után jut eszükbe a frappáns és kiváló válasz, amivel meg tudnák magyarázni a dolgokat. Ám ezt már sose mondják el, mert már nincs jelentősége az egésznek .

13, A házfelújítás az élet velejárója, csak az a helyzet, hogy a legtöbb ember hétvégén tudja kipihenni magát, így nem igazán szívlelik mikor a szomszéd fúrásba, faragásba, flexelésbe kezd reggel 7-8 órakor.

14, A fogyás a legnagyobb mumus a világon, mert sosem úgy történik ahogy az ember elképzeli. Mire végre leimádnak magukról legalább 4-5 kilót addigra tuti jó pár hónap eltelik, így az újonnan vásárolt nyári ruhát már nem tudják felvenni, mert beköszönt az esős ősz.

Ismerős helyzetek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments