Hometip9 hatékony gyakorlat, amivel tökéletes dekoltázs érhető el!

9 hatékony gyakorlat, amivel tökéletes dekoltázs érhető el!

Push-up melltartók segítségével csodálatos dekoltázst érhetsz el. De egy új bizonyítékot találtak arra, hogy a testmozgás képes helyettesíteni ezt a ruhadarabot. Bizonyos mozdulatokkal sokkal feszesebb és hangsúlyosabb dekoltázst lehet elérni, mint a melltartóval. Cseréld le őket ezekre a gyakorlatokra, amit Elizabeth Bracero tervezett és mutatott be. Mindössze annyit kell tenned, hogy 1-2 kilós súlyzókat és egy fitneszlabdát veszel magadhoz. Egy nap csinálj 2-3 féle gyakorlatot, de ismételd meg 12-szer. A gyakorlatokat, heti 3-4 alkalommal végezd el és az eredmények rövid időn belül láthatóak lesznek.

Fogd meg a súlyzókat, majd állj haránt terpeszben. Hajlítsd be mindkét térded. A könyököd is kissé hajlítsd be, majd ellentétes irányba kezd kitolni a súlyzókat, hogy a tenyered nézzen előre. A súlyzók vállmagasság fölött legyenek.

Olyan gyakorlatot kell csinálnod, ahogy a képen látod.

Feküdj rá a fitneszlabdára, tedd előre a lábad, és a térdek 90 fokos szöget alkossanak. A csípő legyen egy magasságban a térddel. Fogd meg a súlyzót, rakd ki oldalra a karjaidat kissé behajlított könyökkel, és emeld fel a fejed fölé a súlyzókat úgy, hogy összeérinted és ki is csavarod a csuklód. (lásd: kép)

Vedd fel a fekvőtámasz pozíciót, a kartávolság, vállszélességnél legyen távolabb. A tested legyen egyenes. Csinálj egy fekvőtámaszt, majd miután visszanyomtad magad, jobb kézzel érintsd meg a bal vállad, majd a bal kezeddel a jobb vállad.

Fogd meg a súlyzókat, állj akkora terpeszbe, amekkora kisebb, mint a csípőd távolsága. Kissé hajlítsd be a karodat oldalra, és emeld fel a fejed fölé, de a tenyered nézzen kifelé, majd szépen lassan ereszd le.

Feküdj a fitneszlabdára, de lehetőleg a nyakad és a hátad teteje között legyen. A térded alkosson 90 fokos szöget. Csípőd legyen a térded magasságában. Fog meg a súlyzókat, mintha fekve akarnál súlyt emelni, majd nyújtsd ki a jobb karodat a fejed fölé, engedd vissza, majd a bal karoddal is tedd meg ugyanezt.

Feküdj le, de a fitneszlabda legyen a hátad mögött. Fogd meg a súlyzókat. Húzd fel a térdeidet, talpad legyen a padlón. A könyökeid kissé legyenek behajlítva és tárd ki két oldalra, majd szépen lassan érintsd őket össze a mellkasod előtt.

Fogj egy széket és támaszkodj meg a végén. Nyújtsd ki a lábad. Engedd le a tested annyira, hogy a könyököd egy 90 fokos szöget zárjon be (lásd a képen). Innét pedig told ki magad a kiinduló helyzetbe. Ismételd meg többször ezt a gyakorlatot.

Feküdj a plank pozícióba, tested legyen egyenes, karod vállszélességben. Emeld fel a jobb karod és nyújtsd ki magad elé, majd tedd vissza, és tedd ugyanezt a bal kezeddel is.  Ismételd meg többször ezt a gyakorlatot.

Feküdj hason a padlón vagy szőnyegen, nyújtsd ki magad elé a karjaidat, majd szépen lassan emeld fel a törzsed és közben húzd hátra a karod (lásd kép.) Majd lassan engedd vissza a kiinduló helyzetbe.

Most Popular

Recent Comments