HomeDivat7 ruhadarab, amit jobb, ha nyáron hanyagolsz

7 ruhadarab, amit jobb, ha nyáron hanyagolsz

A nyári hőséghez alkalmazkodni kell, amibe beletartozik a megfelelő öltözék is. Sokan vannak, akik a kánikula miatt azt gondolják, hogy szinte akármit akárhova felvehetnek. Pedig ez nem így van. Vagy azért nem, mert illetlenség, vagy pedig azért, mert nem praktikus. Az alábbiakban 7 ilyet sorolunk fel.

1. Átlátszó ruhák

Gyakorlatilag nincs olyan hely, ahol például az átlátszó cicanadrág megfelelő lenne. A munkahelyet nyilván nem kell magyarázni, de akkor sem célszerű, ha a strandra vagy éppen bulizni mész.

2. Flipflop

Kivéve a strandon. Ezen felül sem utcán, sem pedig a munkahelyen nem illendő ilyenben megjelenni.

3. Szűk ruhák

Mivel a bőr nem tud tőle levegőzni, ezért jobban bele is lehet izzadni.

4. Harisnya

Természetesen vannak szituációk, amikor viselni kell harisnyát. Ilyenkor próbálj olyat választani, ami minél vékonyabb és amint van rá lehetőséged, vedd le.

5. Túl sok fedetlen testrész

A forró nyári napokon igen magas az UV-sugárzás, ami sok veszélyt rejt magában. Ha nem strandra mész, hanem például az utcára, nyilván nem fogod bekenni magad naptejjel. Ezért fontos, hogy lehetőleg minél kevesebb testfelületet érjenek a Nap sugarai ilyenkor.

6. Alkalmatlan öltözék

Sokan azt gondolják, hogy mivel meleg van, bárhova bemehetnek például bikiniben, vagy férfiak esetében fedetlen felsőtesttel. Ez illetlenség.

7. Túl sok smink

A túl sok smink is megakadályozza a bőrlégzést, valamint a nyári hőségben nem biztos, hogy túl tartós is lesz.

Most Popular

Recent Comments