HomeCelebrity5 paparazzi fotó, ami nagyon kellemetlen helyzetbe hozott hírességeket!

5 paparazzi fotó, ami nagyon kellemetlen helyzetbe hozott hírességeket!

Siker, fény, csillogás. Ez az, ami napjaink sztárjainak életét jellemzi. Azt gondoljuk, nekik mindenből a legjobb jut, tökéletes alak, tökéletes élet, tökéletes párkapcsolat…sőt, hiszünk abban, hogy nekik még olyan napjuk sincs, amely bal lábbal indulna.

Sajnos tévedünk! Nincs olyan ember a világon, aki ne tévedne vagy akinek ne lenne valamilyen hibája!
Mindannyian esendők és hiúak vagyunk, védjük a becsületünket, hírnevünket, mindenáron keressük a boldogságunkat! Van úgy, hogy elcsábulunk, igaz akadnak, akik csak egy kis édességre, vannak akik egy újabb kapcsolatra. Van, hogy titkolózunk, védjük a magánéletünket, a szereteteinket. Van, hogy füllentünk…olykor kegyesen, máskor önzően. Aki mást állít, az hazudik!

Ezen emberi tulajdonságok alól nem lóg ki senki sem, még azon ismert emberek sem, akik az alábbi cikkben szerepelnek!

5 olyan sztárt mutatunk be, akiknek rossz döntése nem kerülte el a paparazzik figyelmét!

Kristen Stewart és Rupert Sanders

2012-ben az Us Weekly nevű amerikai bulvárlap címlapján hozta le, hogy Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont a Hófehér és a vadász rendezőjével, Rupert Sandersszel. Ezt bizonyítandó leközöltek pár homályos fotót, amelyeken állítólag Stewart incselkedik Sandersszel. Általában az ilyen sztorik úgy folytatódnak, hogy az érintettek egy kurta közleményben tudatják, hogy az csak egy baráti puszi volt, vagy nem is ők láthatóak a kérdéses fotókon, az említett esetben azonban ez nem így történt. Az akkor 22 éves Stewart és 41 éves Sanders is őszintén elismerte a botlást.

John Lennon

Itt nem is inkább hibáról beszélünk, hacsak nem a jóhiszeműség az. (A mai világban, ki tudja?!) John Lennon utolsó képei közül láthatunk egyet, melyen épp autogramot ad későbbi gyilkosának, Mark Chapman-nek.

Julie Gayet és François Hollande

2013-ban pletykák kezdtek terjedni, miszerint Franciaország akkori elnökének viszonya van egy Julie Gayet nevű hölggyel. 2014. január 10-én a Closer magazin egy hét oldalas cikket hozott le a párost lebuktató képekről. Hollande nem tagadta a cikk állítását. 2014 novemberében végül elismerték, hogy a hölgy Holland-dal kapcsolatban volt, és hetente legalább négy éjszakát töltöttek együtt.

Diana hercegnő

A hercegnő utolsó képeként ezt a fotót tartják számon. Mint ismert, Lady Di mellett Dodi Al-Fayed, a hercegnő szeretője is az autóban tartózkodott. A balesetben a férfi és a sofőr is életét vesztette, Diana életveszélyesen megsérült, amikor Mercedes-ükkel a paparazzik elől sebesen menekülve a falnak ütköztek egy alagútban. Dianát a baleset után kórházba szállították, kétórás életmentő műtétet hajtottak rajta végre, de az orvosok nem jártak sikerrel, és a hercegnő belehalt sérüléseibe.

Steve Jobs

Jobs rákos betegségéről rengeteg ellentmondásos dolog látott napvilágot a sajtóban,illetve az Apple cég közleményeiben. Az ok nem más volt, minthogy a betegség kezelése alatt személyes és üzleti okokból Jobs információkat tartott vissza, vagy tényeket hamisított meg, így sok találgatás és teória kapott szárnyra.

Jobs próbálta a gyógyultak látszatát kelteni, de a fenti fotó nyilvánosságra kerülte után már mindenkinek nyilvánvaló volt, hogy a zseni képtelen lesz betegségét legyőzni.

Most Popular

Recent Comments