HomeInterestingEzt az 5 dolgot tartsd be, mielőtt "beadod a derekad" egy férfinak!

Ezt az 5 dolgot tartsd be, mielőtt „beadod a derekad” egy férfinak!

Az emberek nagyon szeretnének megállapodni, egy olyan társra lelni, aki viszont szereti. De ez nem minden esetben olyan egyszerű. Ha megszállottan üldözzük a szerelmet, akkor nem érünk célt. Ám arra nagyon oda kell figyelni, hogy ne menjünk bele a kapcsolatba, csak azért mert nem akarunk már egyedül lenni. Vannak bizonyos dolgok, amikre figyelni kell, ha egy férfivel ismerkedünk. Mindig meg kell bizonyosodni arról, hogy a te érzéseid viszonzásra lelnek, még mielőtt beadnád a derekad.

Ne engedd, hogy lejjebb tegye a kezét.

Ne engedd, hogy a férfi annyira lecsúsztassa a kezét a lábadon, ahonnan már te magad sem fogod felhozni, bármennyire is azt sugallja az agyad, hogy fel kellene. Ne engedd, hogy bárki odaférkőzzön az engedélyed nélkül.

Ne engedd, hogy meggyőzzön, maradj!

Ne add magad teljesen át neki, ha egyszer eldöntötted, hogy elmész, akkor tedd meg. A te döntésed legyen, hogy menni vagy maradni akarsz. Ha a férfi irányítja minden lépésed, kíváncsiskodik kivel beszélgetsz, kivel beszélsz telefonon, az egy jel arra, hogy ki akar sajátítani. Ez tiszteletlen dolog, hisz mindenkinek joga van a szabad akarathoz.

Ne mondd el az érzéseidet, ameddig nem tudod, hogy kölcsönös.

A kapcsolatot mindig viszonozni kell, különben minden erőfeszítéseid fölösleges. Ha nem vagy biztos benne, hogy az érzéseid kölcsönösek, ha nem vagy biztos benne, hogy a jövőre vonatkozó terveitek hasonlóak, akkor ne add át magad ennek a „kapcsolatnak”.

Ne siess.

Ha gyorsan szerelembe akarsz esni, majd összeköltözni az aktuális pároddal, aztán férjhez menni, végül családot alapítani, akkor egy üres kapcsolatba kényszeríted saját magadat, ahol csak a kényszer tart össze titeket. Ne siesd el a dolgokat, hagyd, hogy minden a maga ütemében történjen.

Ne gondold, hogy gyenge vagy.

Ha nem vagy boldog a kapcsolatban, akkor lépj ki belőle. A szakítás nem rossz dolog, csak megadod a lehetőséget, hogy újra rád találjon a boldogság. Ne gondold, hogy az, aki mellett jelenleg vagy, az utolsó ember a földön, akit szerettél. Légy elég erős ahhoz, hogy elmenj, és tudasd a pároddal, hogy képes vagy rá.

Most Popular

Recent Comments