HomePeople5 hatékony és természetes mód a bikinivonal körüli területek világosításra

5 hatékony és természetes mód a bikinivonal körüli területek világosításra

Sok nő küzd olyan problémával, hogy sötétebb a bőre a bikinivonala környékén. Persze valójában ez nem gond, hanem teljesen természetes dolog, de ennek ellenére sokakat zavar. Nekik adunk most 5 tippet arra, hogyan tudják természetes és hatékony módon világosítani az adott terület bőrszínét.

1. Citromlé
Préseld ki a citrom levét egy vattakorongra, majd 5 percig dörzsöld át vele az adott területet. Hagyd rajta 20 percig, majd öblítsd le meleg vízzel. Ismételd minden nap, amíg el nem éred a kívánt eredményt.

2. Aloe vera
Az Aloe vera leginkább akkor hatásos, ha a bőr kidörzsölés miatt lett sötétebb. A módszer nagyon egyszerű, csak ki kell nyomnod néhány levélből, majd be kell kenned vele az érintett területet. Hagyd, hogy beszívja a bőröd.

3. Joghurt
A joghurt amellett, hogy világosítja a bőrt, még hidratál is. Kend be joghurttal az adott területet, majd mosd le 15 perc után.

4. Zabpehely
Ha túl nagy szemű a zabpehely, nyugodtan daráld le. Önts hozzá vizet, majd kevergesd addig, amíg nem engedi ki magából a nyálkás anyagot. Kend be vele az érintett területet, hagyd rajta 20 percig, majd öblítsd le.

5. Szódabikarbóna
Ha nem érzékeny a bőröd, próbáld ki ezt a módszert. Keverj össze szódabikarbónát vízzel, amíg egy tejfölszerű masszát nem kapsz. Kend be vele az érintett területet, hagyd rajta 15 percig, majd öblítsd le.

Most Popular

Recent Comments