HomeKapcsolat5 etikett szabály, amit szinte egy nő sem tart be a párkapcsolatában!

5 etikett szabály, amit szinte egy nő sem tart be a párkapcsolatában!

A nők mindig azt hangoztatják, hogy a hercegre várnak, aki fehér lovon érkezik. Egy igazi férfira, aki udvarias, figyelmes, érző lélek, mindig kifogástalanul néz ki és úgy is viselkedik.

Sokszor esünk abba a hibába, hogy az erősebbik nem szemében a szálkát is meglátjuk és kritizáljuk, míg saját magunkról és hölgy társainkról túlzó elfogadással beszélünk.
A nők mindig igényesek, illemtudóak és vasalt a ruhájuk, meg tiszta a cipőjük és mindig tudják, hogy melyik evőeszközzel mit kell elfogyasztani, ahogy azt is, hogy hogyan fogalmazzák meg tökéletesen az érzéseiket…Lelkünk mélyén azonban tudjuk, közel sem vagyunk hibátlanok, sőt…

Összegyűjtöttünk 5 tipikus párkapcsolati hibát, amelyet szinte kivétel nélkül minden nő elkövet szerelme ellen!

Férfiatlan tettek kikövetelése

Biztosan te is voltál olyan szituációban, hogy odaadtad a a pasidnak a táskád/retikülöd és neki azzal kellett az utcán andalognia. Lovagiasnak tűnhet a dolog, de cseppet sem az.
Ahogy az sem, mikor arra kényszeríted, hogy öltözzetek teljesen egyforma ruhákba, vagy arra, hogy ő vigye le sétálni apró kutyusotokat, pink kiskabátjában, a strasszos pórázával…az sem túl örömteli neki valószínűleg, mikor a cukisárga, szempillás, pillangókkal teliragasztott autóddal kell elmennie a kútra… Tudjuk, hogy ezek az esetek nagyon egyediek, de azért valljuk be, láttunk már a fentiekhez hasonlót.
Szívszerelmed érdekében kérjük, gondold át az ehhez hasonló dolgokat, mielőtt megkérnéd őt arra, hogy teljesítse őket! Nekik is van büszkeségük!

A számla rendezésének kerülése

Napjainkban is tarja magát a mondás, miszerint illik a férfiaknak fizetniük! Azonban ez a kötelezettség frusztrálóan hat a férfi nemre. Ha azt mondja „Gyere, meghívlak…”akkor valószínűleg ő is úgy gondolja, hogy állja a cechet, ha azonban azt mondja: „Nincs kedved beülni ide vagy oda…” vagy „Megnézzük milyen az új kávézó…” stb., akkor nem árt, ha felajánlod a fizetésnél, hogy állod a saját fogyasztásod költségeit, mivel nem feltétlenül gondolta úgy partnered, hogy meg kíván hívni arra. Így korrekt!

Kémkedés

Minden kapcsolat alapja a bizalom. Legalábbis az emberek 90%-a ezt mondja. Az is megtanuljuk kiskorunkban, hogy más dolgaihoz nem illik hozzányúlni engedély nélkül.
És ennek ellenére, bár tagadjuk, sőt foggal körömmel ragaszkodunk hozzá, hogy nálunk másképp van és mi nem szoktunk, de szinte kivétel nélkül minden nő belenéz párja telefonjába, üzeneteibe, e-mail-jeibe ha lehetősége adódik rá.

Nyilvános vita

A problémákat otthon kell lerendezni, nem szabad nyilvánosan szitkozódni és hangoskodni. Ismerős a dolog ugye? Mégsem így tesszük. Persze itt nem feltétlen a kiabálós, tányérdobálós éttermi veszekedésekre gondolunk csak, hanem arra is, mikor társaságban szólogattok be, vagy barátai előtt figurázzátok ki, égetitek le hiányosságaival vagy hibáival kedveseteket. Azon felül, hogy a párodnak garantáltan nem fog jól esni, másokat is zavar ez a fajta megnyilvánulás, így érdemes teljesen elkerülni.

A sikeres, vonzó nő nem férfi!

Vonzó az, ha magabiztos vagy és nem esel kétségbe, ha valamilyen kihívás elébe kell nézned, de…Egyáltalán nem nőies, ha zsebre vágott kézzel sétálsz, ha káromkodsz, mint egy kocsis vagy kirívóan kegyetlen vagy. Az sem túl nőies, ha kineveted vagy egyenesen elutasítod a férfiak irányodba tett gesztusait, gondolok itt autóajtó kinyitására, kabát feladására stb.
Maradj nő és hagyd, hogy annak kezeljenek, hidd el, ezt egy pasi sem fogja bánni!

Most Popular

Recent Comments