HomeInterestingEz a 9 dolog, ami miatt szakít a legtöbb pár manapság!

Ez a 9 dolog, ami miatt szakít a legtöbb pár manapság!

Amikor az ember párkapcsolatban, vagy házasságban él valakivel, gyakran jelentkeznek problémák, de ez a természet rendje, hiszen minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. De mikor jön el a pillanat, mikor tényleg úgy gondoljuk, hogy ideje véget vetni egy kapcsolatnak? Melyek azok az okok, amik tönkretehetnek egy házasságot? Ma olyan indokokat szedtünk össze melyek teljesen kiverik a biztosítékot minden embernél. Életemben nem hallottam olyat, hogy egy mosatlan edény válásra adhat okot.

Közösségi média.

Napjainkban sok időt töltünk a közösségi oldalakon. De néhányan túlzásba esnek. Például egy indiai nő úgy döntött, hogy elválik a férjétől, miután nem változtatta meg kapcsolati állapotát a Facebookon.

Piszkos edények.

Milyen gyakran veszekszel a szeretteiddel a piszkos edények miatt? El tudod képzelni, hogy a piszkos csésze ok lehet a válásra? Matthew sem hitte el, de felesége elhagyta, mert otthagyta a kávéscsészéjét a mosogató mellett. Úgy gondolta, hogy ez a közömbösség jele.

Az ex férj azt mondja: „Minden alkalommal, amikor belépett a konyhába, és egy edényt talált a mosogató mellett, folyamatosan a válással kezdett fenyegetni.

Rossz asztali szokások.

Egy kuwaitiai asszony csak egy hétig volt férjnél mert rájött, hogy férje inkább kenyérrel szeretné enni a borsót, mintsem villával. A nő azt mondta, hogy megdöbbentette szegényes szokása.

Mosoda.

Egy férfi elvált a feleségétől mert kimosta az a mezt, amit kedvenc focicsapata játékosaival aláíratott, ennek köszönhetően pedig kifakultak a nevek.

Smink.

Néhány nappal a házasságkötés után egy férfi elhagyta a feleségét, miután meglátta smink nélkül. A 34 éves férfi úgy gondolta, hogy nem olyan szép, mint az esküvő előtt. A 28 éves nőt azzal vádolta, hogy megtévesztette a sok kozmetikum felhasználásával, beleértve a műszempillákat is.

Politikai nézetek.

Egy kaliforniai nő egy év után elhatározta, hogy elválik a férjétől, miután megtudta, hogy Donald Trumpra szavazott. Gayle McCormick azt mondta: „Úgy éreztem magam, mintha elárult volna.”

Takarítás.

2009-ben, egy német nő 15 év után vált el férjétől. Azt mondta, belefáradt, hogy mindig utána takarít. Úgy érezte, sikerült megszoknia már ezt, de, amint újabb piszkot csinált a férje, rájött, hogy elég volt.

Szerelmes levelek.

Olaszországban egy 99 éves férfi úgy döntött, hogy 77 év után elválik feleségétől, mert olyan szerelmes leveleket talált, amit a felesége írt a titkos szeretőjének az 1940-es években. A feleség megpróbálta megmenteni a házasságukat, és meggyőzni férjét, hogy maradjon, de már végleges döntést hozott.

Telefon becenév.

2009-ben egy szaúdi nő elvált a férjétől, amikor megtudta, hogy van beírva a telefonjába. Egyszer ránézett a telefonban lévő kapcsolatokra és a ” Guantanamo ” nevű fogolytábor neve volt a telefonszámához hozzárendelve. Az asszony meg volt sértve, és azonnal beadta a válókeresetet, férje azt mondta, hogy csak egyszerű viccnek szánta, de sajnos nem tudta meggyőzni a feleségét.

Most Popular

Recent Comments