HomeCelebrity43 kilót adott le! Bombanő lett Fásy Zsüliettből.

43 kilót adott le! Bombanő lett Fásy Zsüliettből.

Fásy Zsüliett még kislányként mutatkozott be édesapja, Fásy Ádám műsorában. A közönség azonnal megszerette a tündéri lánykát, ahogy a „Szóljon hangosan az ének” című slágert énekelte. Kislány persze felcseperedett és kijelenthetjük, hogy drasztikus átalakuláson ment keresztül, melyet muszáj megmutatnunk.

Persze nem a külsőségeken múlik egy ember boldogsága, de nagyon sokat hozzátesz. Az elhízásnak pedig komoly egészségügyi kockázatai is vannak. Zsüliett után egyre többen fordulnak meg az utcán és nem azért mert esetleg felismerték volna kilétét.

A lány gyermekkora óta küzdött a pluszkilókkal, ám az elmúlt két évben fantasztikus eredményt ért el a fogyásban. Ehhez egy teljesen megváltozott étrend segítette.

A 22 éves szépség, közel 43 kiótól szabadult meg. Ezen felül elmúlt a hátfájása is. Nemrég a Mokka című műsorban mesélte el fogyásának történetét.

„Amíg tudatosan nem döntöttem el, hogy változtatok, addig hiába mondott bárki bármit.” – mesélte a lány.

A döntő elhatározásra akkor jutott, amikor már túlsúlyos embereknek fenntartott ruhaboltban kényszerült vásárolni és még ott sem mindig talált magának ruhákat.

Szerinte a diéta mellett az elhatározás is pont annyira fontos. Az orvosai már megijesztették, hogy ha így folytatja akkor cukorbetegséggel és szívbetegeséggel is számolnia kell.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments