HomeInterestingA lábad formája és lábujjaid hossza elárulja, milyen a személyiséged

A lábad formája és lábujjaid hossza elárulja, milyen a személyiséged

Számos dolog van, ami szavak nélkül is elárulja, milyen a személyiségünk. Azt pontosan tudjuk, hogy szemeink, arcunk és mozdulataink árulkodók, de azt nem gondoltuk volna, hogy lábunk is képes ugyanerre. Alakja és lábujjaink hossza feltárja jellemvonásainkat.

Sok mindent köszönhetünk lábainknak, hiszen általuk tarthatjuk fenn a függőleges testtartást, a mozgást és az általunk választott tevékenységek elvégzését is megkönnyítik. Lábunk állapota árulkodó, de ha jobban figyelünk alakjukra, akkor még sokkal többet is megtudhatunk magunkról.

A szakemberek szerint három lábtípus létezik. Nevüket pedig az ősi civilizációk nevei ihlették. Ezek alapján létezik az egyiptomi, vagyis lejtős láb, a görög, vagyis Morton láb és a római, vagyis a négyzetláb.

Egyiptomi láb (más néven lejtős láb)

Az egyiptomi, azaz lejtős láb a leggyakoribb, ugyanis a népesség hetven százaléka rendelkezik ilyen lábformával. Az egyiptomi láb birtokosai titokzatos személyek, gyakran álmodoznak. Ezek az emberek értékelik azt, amilyük van és nem kürtölik világgá magánéletük legapróbb részleteit. Hangulatok gyakran ingadozik, ezért gyakran impulzívak és idegesek. Introvertáltságuk miatt kerülik a nagyobb társaságokat.

Görög láb (más néven Morton láb)

A népesség körülbelül húsz százalékának van görög, azaz Morton lába. Általában ez a görögökre jellemző és ez a láb az arisztokrata származás jele. Az ilyen személyek magas intelligenciával rendelkeznek, aktívak és dinamikusak és rendkívül lelkesek. Optimista, pozitív a hozzáállásuk mindenhez, ennek ellenére állandó stressznek teszik ki magukat. Az ókori Görögországban úgy vélték, a művészek és a sportolók rendelkeznek ilyen lábakkal.

Római láb (négyzetláb)

A római vagy más néven négyzetláb a Föld lakosságának mindössze tíz százalékánál fordul elő. Az ilyen lábformával rendelkező emberek kíváncsiak a világra és nagyon szeretnek utazni. Ez tükrözi az ókori Róma szellemét, ami hódításairól volt híres. A római lábak tulajdonosai kalandvágyók, imádnak tanulni, nyitottak az újdonságokra és mindig a figyelem középpontjában akarnak lenni. Kissé hiúak is, de ennek ellenére mindenki felé szeretettel és kedvesen fordulnak.

Most Popular

Recent Comments