HomeCute25 ok, hogy miért ne vidd a karácsonyi csúcsban a gyereket magaddal...

25 ok, hogy miért ne vidd a karácsonyi csúcsban a gyereket magaddal a bevásárláshoz.

A felnőtteknek is megterhelő a karácsonyi időszak, mind a dolgozóknak, mind a bevásárlóknak, hát még milyen lehet a gyerekeknek? Ez az az időszak, amikor az egész éves pörgést igazán ki tudná pihenni az ember, de előtte még egy kicsit felpörgetjük magunkat, hogy megfeleljünk a társadalom kihívásainak. A gyerekeinket nem kell ebbe belerángatni.

 

Mini Batman még egész jól bírja, de a két törpe eléggé szenved.

Egész jól lekötötte magát a gyerek, de ha azt a két játékot nem fogja megkapni… örihari lesz. Lehet melege volt, de nem kéne ott felejteni. Ő inkább elbújt, és még tömeg sincs. Vegyül a káoszban. mitől ijedhetett meg ennyire?
Na és ő vajon mit látott? „Valaki mentsen ki inneeeeeeeen!!!” A gyerek becsavarodott kicsit. Ez már a hiszti szint. Ez a lusta/okos hiszti szint. Kicsit nagyon halálra unka magát szegény gyerek. Hogyér’ van kilója? Ő szerintem már apukájától kapott egy kis tanácsot a jövőre nézve. Ők legalább lefoglalják magukat. Kis ember, kis kosárral jár. Az élet marha nehéz. Csak egy kis rendet rak… „Kislányom, vágd már nyakon a bátyádat!” „Csak azt ne anya, kérlek én ezt nem akarom látni!” Így is lehet használni egy smink készletet, de nem túl gazdaságos. Építész lesz. Hát, szegény béka se számított ma erre… Édesem, ő legalább kényelmesen tolja a duzzogást.Na és a lényeg, hogy mindezek után ez marad a csatatéren a dolgozóknak…

Most Popular

Recent Comments