HomeAnimals25 imádni való állat, aki ellopta a rivaldafényt az esküvői fotózáson.

25 imádni való állat, aki ellopta a rivaldafényt az esküvői fotózáson.

Abban biztos vagyok, hogy ha nekem lesz esküvőm, a kutyám ott lesz mellettem. Sokan vagyunk úgy, hogy családtagként tekintünk házi kedvencünkre, ezért a nagy napon ugyanúgy ott kell lennie velünk és osztoznia velünk az örömünkben. Ebben a válogatásban nem feltétlenül csak kutyák lopták be még jobban magukat a gazdáik szívébe, sokkal váratlanabb és édesebb pillanatokat okozva a boldog párnak és persze nekünk.

 

Ő mutatja nekik az utat a boldogság felé. Egy pofátlan kis mókus. Mitől ijedhetett meg így ez a macska? Kukucs, ki van ott? Milyen stílusos, ez már igen! Fincsi zöldet add neki. Azok a szemek mindent elárulnak!
Ez is egy igaz szerelem! Egy meglepetés vendég, aki lehet csak éhes. Na de szamár, ne szólj bele! Hopp, az ott nagyon finomnak tűnik! Mert gondoskodni kell róla még azon a napon is. Hopp, valaki befutott a képbe. Egy igazi falka. Na kié az első falat a tortából? Röf-röf PIZZAAAAA! Félteném azt a szép ruhát. Szabad a csók! Hé, hát te meg mit csinálsz itt? Mindenkinek jár a puszi. Ő legalább lefoglalja saját magát. Segít neki énekelni is?
Na akkor mos melyikük, melyik ruhát veszi fel? Külön őrző-védő kutyát fogadtak a menyasszonyi ruha mellé? Ő pedig abban segít, hogy a vőlegény nehogy meglássa idő előtt a menyasszonyt. Le ne nyalja a sminket!

Most Popular

Recent Comments